GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚOΝΕΣ - Έσφαξε τη γυναίκα του και μετά έκανε live στο Facebook - "Έτσι θα καταλήξετε αν εκνευρίζετε τους άντρες σας" - ΒΙΝΤΕΟ

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι ένας 41χρονος άνδρας έσφαξε την 37χρονη γυναίκα του στην Γερμανία και μετά έκανε live στο fa...

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι ένας 41χρονος άνδρας έσφαξε την 37χρονη γυναίκα του στην Γερμανία και μετά έκανε live στο facebook προειδοποιώντας τις γυναίκες ότι "έτσι θα καταλήξετε αν εκνευρίζετε τους άντρες σας".
Ο Abu Marwan από τη Συρία, όπως γράφει η "Daily Mail" μαχαίρωσε 4 με 5 φορές τη γυναίκα του στο λαιμό σε ένα διαμέρισμα στο Mühlacker, την περασμένη Παρασκευή και μετά έφυγε με ένα από τα παιδιά του.


Στη συνέχεια, μη έχοντας προφανώς συνειδητοποιήσει το φρικτό του έγκλημα, έκανε ζωντανή μετάδοση στο facebook προκειμένου να στείλει το μήνυμά του στις εκνευριστικές συζύγους.
Στο σοκαριστικό βίντεο, φαίνεται πίσω του και ένα παιδί το οποίο είναι ο γιος του.


Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο Abu Marwan είχε χωρίσει από την 37χρονη σύζυγό του, η οποία, όμως, είχε κερδίσει την επιμέλεια των παιδιών τους.
Την αστυνομία ειδοποίησε η ανήλικη κόρη του ζευγαριού που ήταν στο σπίτι όταν ο 41χρονος δολοφόνησε την πρώην σύζυγό του.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ "DAILY MAIL"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση