GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!" Πανικός απ' τα εξώδικα (για Μακεδονία) που αποκάλυψε το Press-gr

Συνεχίζονται οι έντονες αντιπαραθέσεις για τα εξώδικα που απέστειλαν οι Παμμεκαδονικές Οργανώσεις σε όλους τους βουλευτές για το όνομα τη...

Συνεχίζονται οι έντονες αντιπαραθέσεις για τα εξώδικα που απέστειλαν οι Παμμεκαδονικές Οργανώσεις σε όλους τους βουλευτές για το όνομα της Μακεδονίας καταγγέλλοντας ότι η παράδοσή του θα αποτελε΄σει "εσχάτη προδοσία". Πρόκειται για τα εξώδικα τα κείμενα των οποίων είχε αποκαλύψει το Press-Gr (διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ) πριν από μερικές εβδομάδες, (27 Φεβρουαρίου) προκαλώντας αίσθηση...

Την παρέμβαση εισαγγελέα για τις Παμμακεδονικές και άλλες οργανώσεις ζήτησε ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης ενώ επικριτική ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Είχαν προηγηθεί οι δηλώσεις στις οποίες προέβη ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, επιβεβαιώνοντας έτσι ότι τα εξώδικα είχαν ισχυρότατο απόηχο και προκάλεσαν σε ορισμένους έως και πανικό . «Κάποιοι έχουν ξεφύγει» είπε ο κ. Βούτσης, από το βήμα της Βουλής και κατήγγειλε ότι κάποιες από τις παμμακεδονικές οργανώσεις έστειλαν στους βουλευτές κείμενο με το οποίο τους εγκαλούν για εσχάτη προδοσία και λένε ότι η ποινή είναι ο θάνατος ή τα ισόβια, εάν αποτολμήσει κανείς να ψηφίσει την πρόταση του υπουργείου Εξωτερικών και της ελληνικής κυβέρνησης, εάν και όποτε έρθει στη Βουλή, για σύνθετη ονομασία.
«Κάποιοι έχουν ξεφύγει και δεν εννοώ μόνο την ηγεσία της Χρυσής Αυγής. Κάποιοι έχουν ξεφύγει σε όλη την Ευρώπη και αναπτύσσουν τα τελευταία χρόνια τις αναθεωρητικές ιστορικές σχολές που οδηγούν ανενδοίαστα στην εξύμνηση των ναζί. Κάποιοι έχουν ξεφύγει και εδώ γιατί μοιράστηκαν σήμερα στους Έλληνες βουλευτές κείμενα από εκπροσώπους παμμακεδονικών οργανώσεων της οικουμένης, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ μας εγκαλούν για εσχάτη προδοσία και λένε ότι η ποινή είναι ο θάνατος ή τα ισόβια εάν αποτολμήσει κανείς να ψηφίσει την πρόταση του υπουργείου Εξωτερικών και της ελληνικής κυβέρνησης εάν και όποτε έρθει στη Βουλή για σύνθετη ονομασία. Κάποιοι έχουν ξεφύγει και δεν είμαστε ούτε γραφειοκράτες που περνάμε από εδώ για να τελειώνουμε την τρέχουσα νομοθετική εργασία και τα τρέχοντα προβλήματα και να κάνουμε πως δεν ακούμε ή δεν ξέρουμε τι μας συμβαίνει γύρω γύρω. Όλα αυτά είναι διχαστικά κηρύγματα», είπε ο κ. Βούτσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: 
Τα τρία εξώδικα-φωτιά από τις Παμμακεδονικές Οργανώσεις σε Τσίπρα, Κοτζιά και Καμμένο...

1 σχόλιο

  1. ΘΕΜΑ: Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΜΟΥ!!!

    Επί Εποχής-Κυβερνήσεως-Ειρήνης στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!!!!!

    ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΤΟΎΡΚΩΝ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΩΝ.... ΓΚΡΕΜΙΖΩΝΤΑΙ!!!!

    ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ;;;;;;

    (Δέστε και κλάψτε την Αιχμαλωσία των δύο Ελλήνων Αξιωματικών (ΌΧΙ ΟΜΗΡΩΝ) από τους ... "Σύμμαχους" σας!!!)

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΌΠΛΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ "Η ΕΛΛΑΣ"!!! ΟΥΣΤ!!!

    ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΙΜΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΣΑΝΤ!!!!!





    ΖΗΤΗΜΑ 1ον.

    Ας Αφήσουν τα ΥΠΟΠΤΑ ΜΚΟ "ΕΙΡΗΝΙΣΤΩΝ" ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΠΆΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ! ΟΠΩΣ έκανε και ο Αδόλφος μαζί με τον Γκαίμπελς!

    Τα Αυτά ΜΚΟ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΩΜΑ!!!

    1ον. Οι Κούρδοι του Αφρίν ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΉΘΕΛΑ ΒΟΗΘΕΙΑ τόσο Από Τον Νομιμο Πρόεδρο της Συρίας όσο και Από την ... Ρωσία! Γιατί Αραγε;;; Διότι Είτανε μέχρι χθες Αμερικανάκια! ΥΠΟΠΤΟΙ!!!

    2ον. Η "Υπόθεση" Αφρίν Είναι καλά Σχεδιασμένη μεταξύ Τουρκίας και ΗΠΑ!!! Ο Στρατός Τους Είναι Τζιχαντιστές και Άλλοι Μισθοφόροι!!! Ο Λόγος Συμμαχίας Τουρκίας/ΗΠΑ/ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ;;; Βλέπε 3ον!!!

    ..... και ....

    3ον. Τα NAVTEX ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΌΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΝΑΤΟΪΚΑ ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ... ΧΡΟΝΙΚΟ ΚΑΛΥΜΜΜΜΑΑΑΑ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗ (ΤΟΠΙΚΗ) ΣΎΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΡΩΣΙΑ ΈΝΕΚΑ ΣΥΡΙΑΣ!! ΘΕΛΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΜΕ ΡΩΣΙΑ!!! ΜΟΝΟ ΟΙ "ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΈΣ" ΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟΝ ΑΛΓΟΡΙΘΜΟ! Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ "ΤΟΠΙΚΗ"!!! Εμείς κάνουμε υπολογισμούς πόσα κατσικάκια ΜΕΤΑ θα βελάζουν στην ... ΚΡΗΤΗ!!!

    Υπόψιν Σαυτήν την Πολεμική Αναμπουμπούλα η Σύμμαχος Μας Τουρκία με Διαταγή και Εντολή του ΝΑΤΟ θα κάνει ... ΝΤΟΥ ΣΕ ΝΗΣΙΑ!!! Πάντα με τη Σύμφωνη Γνώμη Της Ελλάδος... ΈΝΕΚΑ ΝΑΤΟΪΚΏΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ!!! Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ και Π.Ν. ΘΑ .... ΚΥΝΗΓΑ ΡΩΣΟΥΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ/ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ Η Π.Α. ΘΑ ΚΥΝΗΓΑ ΡΩΣΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΙΘΕΡΕΣ!!!

    Και εάν Μείνει Εστω και Ένα Πλεούμενο του Π.Ν. ή Ένα Πολεμικό Αεροπλάνο της Π.Α. ..... ΕΜΕΝΑ ΜΕΜΕΤΗ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ!!!

    Και .... Κλείνωντας: ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΕΙ Η New Age ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ (βλ. Το θέμα ΣΚΟΠΙΑ/ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ) ΚΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΕΔΑΦΙΚΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!

    ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ: ΚΑΤΑΜΕΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ!!!





    ΖΗΤΗΜΑ 2ον.

    Για την Ενημέρωση Σας (και δώστε το στην Κυβέρνηση και Αντιπολίτευσης της Αποικίας Μας)!

    Γερμανός Υπήκοος Τουρκικής καταγωγής Ετών 73 Enver Altayli (Εβδομήντα Τρεία) βρίσκεται από Αύγουστο 2017 σε Απομόνωση στης Τουρκικές Φυλακές!

    Ακόμη ΔΕΝ ΤΟΥ ΈΧΕΙ ΑΠΑΓΓΕΛΘΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!!!

    Τον μπουζουριάσαν γενικά λόγω ... Τρομοκρατίας κ. Κατασκοπίας!!!

    Ότι Ομοιότητες με την Αιχμαλωσία (ΌΧΙ ΟΜΗΡΙΑ) ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΙΝΑΙ .... ΤΥΧΑΙΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ!!!

    [Συνιστούμε ΟΥΔΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ και για ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΕΧΟΥΜΑΙ ΉΔΗ ΔΥΟ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ Αξιωματικούς Στρατού μην Έχουμε ΚΑΙ ΟΜΗΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ-βλ. Γερμανούς Πολίτες!!!]

    .... καλά κρασιά (του 1821!!!)






    ΥΓ. ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 5 ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΌΤΑΝ ΔΕΧΘΕΙ-ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ- ΔΥΝΑΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ Η ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΜΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑ;;;; .... και Εμείς ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ .... ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΜΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση