GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βορίδης: Αδιάφορος ο ανασχηματισμός - Σημασία έχουν οι πολιτικές και όχι τα πρόσωπα

Ο βουλευτής και τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου. "Είδα ...

Ο βουλευτής και τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
"Είδα με αδιαφορία τον ανασχηματισμό, γιατί θεωρώ ότι το μείζον είναι οι πολιτικές που ακολουθούνται και η διοικητική επάρκεια κάποιων προσώπων δεν επηρεάζει των διαμορφωμένων και ασκουμένων πολιτικών. Αυτός ο εξ ανάγκης ανασχηματισμός, γιατί δημιουργήθηκαν τα κενά λόγω μιας σειράς συγκυριών, δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι στη γενικότερη εικόνα του κυβερνητικού σχήματος" δήλωσε.
Αναφορικά με την υπόθεση της Novartis ανέφερε: "Δεν ξέρω τι θα κάνει η πλειοψηφία. Θα μας το πει. Εμείς θέλουμε να γίνει διερεύνηση σε βάθος, με εξέταση μαρτύρων, με αποκαλύψεις των στοιχείων των μαρτύρων, με έγγραφα. Θέλουμε μια διαδικασία πλήρους απόλυτης διαλεύκανσης για να διακριβωθεί αν υπάρχουν επιλήψιμες πράξεις ή όχι. Αλλά δεν θα δεχτούμε το τονίζω μια διαδικασία fast track, στην οποία θα συζητήσουμε την αρμοδιότητα του κοινοβουλίου με βάση το νόμο περί ευθύνης υπουργών, θα κάνουμε μια νομική συζήτηση και μετά θα πούμε αν έχουμε ή όχι αρμοδιότητα και θα τελειώσει εκεί η ιστορία. Αυτή η διαδικασία αφήνει ανθρώπους εκτεθειμένους, τους έχουν κρεμάσει στα μανταλάκια και δεν τους δίνουν τη δυνατότητα να υπερασπιστούν τον εαυτό τους προκειμένου να φανεί η αλήθεια στην υπόθεση. Σε αυτό δεν θα συμπράξουμε, δεν θα το ανεχτούμε".
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση