GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κικίλιας: Θα έπρεπε να είχε δράσει νωρίτερα η κυβέρνηση

"Πρέπει να βρεθεί τρόπος πάσει θυσία άμεσα, γρήγορα, αποτελεσματικά να λυθεί το θέμα και να επιστρέψουν πίσω οι στρατιωτικοί μας&quo...

"Πρέπει να βρεθεί τρόπος πάσει θυσία άμεσα, γρήγορα, αποτελεσματικά να λυθεί το θέμα και να επιστρέψουν πίσω οι στρατιωτικοί μας" δήλωσε ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής του κόμματος, Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
"Η ΝΔ έχει υπεύθυνη θέση και στάση, όμως συμβαίνουν πράγματα που πρέπει να σχολιαστούν και να διορθωθούν. Θα πρέπει η ελληνική κυβέρνηση να δράσει και θα έπρεπε να είχε δράσει νωρίτερα σε συγκεκριμένα πεδία" τόνισε.
"Διαβάζω και μαθαίνω μετά τις δηλώσεις του υπουργού Αμύνης ότι θα δει την αναπληρώτρια γενική γραμματέα του ΝΑΤΟ, να την ενημερώσει για να ρίξει το βάρος και το κύρος του θεσμού για να πιέσει τους Τούρκους. Μα, η γραμματέας ήταν στην Ελλάδα και την συνάντησε την επομένη της κρίσης και άλλοι κυβερνητικοί παράγοντες και μετά μετέβη στους Δελφούς. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος ο λόγος που δεν έγινε η παράσταση στο ΝΑΤΟ την κρίσιμη ώρα για να μην κλιμακωθεί το επεισόδιο και έπρεπε να περιμένει η κυβέρνηση πέντε ημέρες για να το κάνει αυτό" συμπλήρωσε.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση