GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μάζης: Η Ευρώπη ακολουθεί τη μουσική που της παίζει ο Ερντογάν

"Η κυβέρνηση του κ. Ερντογάν συνεχίζει την πολιτική της κανονικά με την πλήρη αδιαλλαξία που την χαρακτηρίζει και ότι αρχίζει να δρέ...

"Η κυβέρνηση του κ. Ερντογάν συνεχίζει την πολιτική της κανονικά με την πλήρη αδιαλλαξία που την χαρακτηρίζει και ότι αρχίζει να δρέπει τους καρπούς των εκτός του διεθνούς δικαίου πράξεων της και της ομηρίας των δύο Ελλήνων στρατιωτικών" δήλωσε ο Καθηγητής και Πρόεδρος των Τουρκικών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών στο ΕΚΠΑ,Ιωάννης Μάζης στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
"Η Ευρώπη αδύναμη, μοιραία και υποταγμένη στις επιχειρηματικές της δραστηριότητες στην Τουρκία, ακολουθεί τη μουσική που της παίζει ο κ. Ερντογάν" τόνισε.
"Η τουρκική δικαιοσύνη θα έλεγα είναι ένα σύντομο ανέκδοτο. Η ελληνική δικαιοσύνη από την άλλη μεριά είναι υπαρκτή, διότι έχουμε κράτος δικαίου, έχουμε ευρωπαϊκό νομικό πολιτισμό, συνεπώς η ελληνική δικαιοσύνη δεν δύναται να παρακαμφθεί με οποιαδήποτε πολιτική απόφαση. Αν αυτή η μεμονωμένη άποψη γίνει δεκτή και από την ηγεσία της ελληνικής κυβέρνησης τότε σαφώς βλάπτει, αν όμως δεν γίνει δεκτή, τότε αποτελεί μια προσωπική άποψη" δήλωσε αναφορικά με τις δηλώσεις του κ. Κατσίκη.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση