GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόκκαλης: Δεν υπάρχει θέμα στην κυβερνητική συνεργασία όπως πολλοί θα ήθελαν

"Δεν υπάρχει θέμα στην κυβερνητική συνεργασία όπως πολλοί θα το ήθελαν, άλλοι το υπέθεσαν, άλλοι το διέδωσαν. Δεν υπάρχει θέμα παρά ...

"Δεν υπάρχει θέμα στην κυβερνητική συνεργασία όπως πολλοί θα το ήθελαν, άλλοι το υπέθεσαν, άλλοι το διέδωσαν. Δεν υπάρχει θέμα παρά τις όποιες διαφωνίες που είναι λογικές, το παράλογο θα ήταν να μην υπάρχουν διαφωνίες" είπε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Βασίλης Κόκκαλης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.
Σχετικά με τις συγκρούσεις ανάμεσα σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ ο κ. Κόκκαλης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι "υπήρχαν συγκρούσεις, καλό είναι να αποφεύγονται δηλώσεις και από εδώ και από εκεί".
Αναφερόμενος στην υπόθεση Novartis o υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης σημείωσε: "Κακώς αποχώρησε η αντιπολίτευση. Η αρμοδιότητα αυτής της επιτροπής δεν είναι να εξετάσει μάρτυρες, δεν θα κάνουμε την επιτροπή Κακουργιοδικείο, αυτό είναι η δουλειά της τακτικής ποινικής Δικαιοσύνης. Η αρμοδιότητα της επιτροπής είναι να διαπιστώσει αν τα συγκεκριμένα αδικήματα ήταν ή όχι υπουργικά και να στείλει όσο γίνεται πιο γρήγορα τον φάκελο στην τακτική ποινική Δικαιοσύνη".
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση