GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φίλης: Να μην "γλιστρήσουμε" στην πολιτική που θέλει ο Ερντογάν

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Νίκος Φίλης, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη....

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Νίκος Φίλης, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.
"Η Άγκυρα έχει αποφασίσει να κλιμακώσει με αφορμή το τελευταίο επεισόδιο της σύλληψης των δύο Ελλήνων. Πρέπει να έχουμε ψυχραιμία και αποφασιστικότητα, δεν χρειάζεται να απαντάμε σε όποιο ζήτημα θέτει η Τουρκία, πρέπει να έχουμε μια πολιτική που αφορά την απελευθέρωση τους, αξιοποιώντας και τη διεθνή κοινότητα και να μην γλιστρήσουμε στην πολιτική που θέλει ο Ερντογάν" δήλωσε.
"Γιατί αισθάνεται ο Ερντογάν ισχυρότερος; Γιατί έχει "ξεπεταχτεί" το τουρκικό ΑΕΠ. Είναι 6 φορές μεγαλύτερο, από το άθροισμα των ΑΕΠ των γειτονικών χωρών εκτός Ρωσίας" τόνισε.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση