GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χατζηδάκης: Σωστή η τοποθέτηση της ΕΕ αλλά δεν πιστεύω ότι θα τρομάξει τον Ερντογάν

"Αναμενόμενη και εύλογη η καταδίκη (σ.σ. από την ΕΕ), καλοδεχούμενη φυσικά, αλλά φοβούμαι όχι αρκετή για να αλλάξει το κλίμα. Βεβαίω...

"Αναμενόμενη και εύλογη η καταδίκη (σ.σ. από την ΕΕ), καλοδεχούμενη φυσικά, αλλά φοβούμαι όχι αρκετή για να αλλάξει το κλίμα. Βεβαίως τοποθετήθηκε σωστά, δεν πιστεύω ότι θα τρομάξει τον Ερντογάν η τοποθέτηση της ΕΕ, ο οποίος έτσι κι αλλιώς έχει τραβήξει τον δικό του δρόμο, έχει μια αλαζονική προσέγγιση... Δεν πιστεύω φυσικά ότι υπάρχουν μαγικές συνταγές, αλλά δεν μπορώ να μην τονίσω την παρατεταμμένη αμηχανία της κυβέρνησης για το θέμα και τη διγλωσσία" δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
"Χρειάζεται εθνική ενότητα και έχουμε προσπαθήσει από την πλευρά μας στη ΝΔ να κρατήσουμε χαμηλά τους τόνους για ένα θέμα που μας πονάει όλους, δύο Έλληνες αξιωματικοί κρατούνται τόσες μέρες στις φυλακές στην Αδριανούπολη. Και χρειάζονται κανάλια επαφές και με τις Βρυξέλλες και με τη Ουάσινγκτον" συμπλήρωσε.
"Διερωτώμαι τι μυαλά κουβαλάει η κυβέρνηση. Είχε για καιρό αναπτύξει το αφήγημα του success story και προσπαθούσε να μας πείσει ότι γίνονται βήματα προς τα εμπρός. Την ώρα που ανέπτυσσε το αφήγημα, ξεκίνησε τη σκανδαλολογία. Δημιουργήθηκε κλίμα πολιτικής έντασης, κάτι που κοιτάνε οι επενδυτές, άρα μόνη της υπονομεύει της δικές της προσπάθειες στην οικονομία" και συμπλήρωσε ότι "Το πράγμα δεν προχωράει. Αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα στη χώρα και μέχρι τώρα προς τα πίσω την οδήγησε".
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση