GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στυλιανίδης: Το περιστατικό με τους στρατιωτικούς είναι στο πλαίσιο του ψυχολογικού πολέμου από την πλευρά της Τουρκίας

"Η Τουρκία βρίσκεται σε πόλεμο, είναι προσανατολισμένος στα ανατολικά της στο Αφρίν, αλλά ακολουθεί μια στρατηγική να δείχνει ότι μπ...

"Η Τουρκία βρίσκεται σε πόλεμο, είναι προσανατολισμένος στα ανατολικά της στο Αφρίν, αλλά ακολουθεί μια στρατηγική να δείχνει ότι μπορεί να αντέξει στα δυόμισι μέτωπα και γι'αυτό δημιουργεί επεισόδια ισχύος, τόσο στο Αιγαίο αλλά και στη Θράκη. Αυτό αποτελεί μια ψυχολογική άμυνα και μια προστασία της κυβέρνησης Ερντογάν και στο εσωτερικό μέτωπο που έχει πολλά προβλήματα" δήλωσε ο πρώην υπουργός της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.
"Τώρα από τη Θράκη οι πληροφορίες λένε ότι το προηγούμενο διάστημα μετακινήθηκαν σοβαρές δυνάμεις στρατιωτικές προς την ανατολή, έγινε μια άσκηση αρμάτων στα σύνορά μας, για να δείξει ότι είναι παρούσα στα σύνορα. Το συγκεκριμένο περιστατικό εξελίσσεται στο πλαίσιο αυτού του ψυχολογικού πολέμου. Οι αξιωματικοί που συνελήφθησαν ήταν σε δύσβατη περιοχή που δεν είναι ευδιάκριτο το σύνορο" τόνισε.
"Συμβάντα σαν αυτό συμβαίνουν συχνά, αλλά επειδή μιλάμε για δύο χώρες του ΝΑΤΟ, αυτά τα συμβάντα αντιμετωπίζονταν φιλικά. Επιλύονταν μεταξύ των αξιωματικών των συνόρων. Αυτό σημαίνει ότι η Τουρκία έχει επιλέξει συνειδητά να κλιμακώσει και μου κάνει εντύπωση που δεν το αντιλαμβάνεται από την αρχή η κυβέρνηση" ανέφερε.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση