GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Παπαδημούλης για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς: Δεν πρέπει να παίζονται παιχνίδια στην Ελλάδα, επειδή παίζονται στην Άγκυρα

«Έχουν συλληφθεί, αναμένεται να δικαστούν, η ελληνική πλευρά κάνει ό,τι πρέπει και ό,τι μπορεί για να τελειώσει αυτή η περιπέτεια για τα ...

«Έχουν συλληφθεί, αναμένεται να δικαστούν, η ελληνική πλευρά κάνει ό,τι πρέπει και ό,τι μπορεί για να τελειώσει αυτή η περιπέτεια για τα δύο παιδιά μας, για τις οικογένειές τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στο συντομότερο χρονικό διάστημα. Είναι φανερό ότι από την πλευρά της Άγκυρας παίζονται παιχνίδια γύρω από αυτό το θέμα. Στο παρελθόν τέτοια θέματα λύνονταν πολύ πιο γρήγορα και πολύ πιο εύκολα μεταξύ των στρατιωτικών διοικήσεων. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν πρέπει να παίζονται παιχνίδια στην Ελλάδα, επειδή παίζονται παιχνίδια στην Άγκυρα. Στα θέματα αυτά χρειάζεται απόλυτη ομοψυχία, σοβαρότητα και ενότητα», ήταν η απάντηση του αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο ερώτημα αν τα δύο στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων είναι «όμηροι».
Μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Βασίλη Σκουρή, o Δημήτρης Παπαδημούλης τόνισε ότι απαιτείται εθνική συνεννόηση σε σειρά ζητημάτων.
«Η κυβέρνηση επιδιώκει και θα συνεχίσει να παίρνει πρωτοβουλίες για την ενίσχυση του πολιτικού και του κοινωνικού διαλόγου, πρώτον γιατί στα εθνικά θέματα με πρώτο την τουρκική επιθετικότητα απαιτείται η απόλυτη ομοψυχία, δεύτερον γιατί πρέπει όλοι μαζί να συζητήσουμε, παρά τις διαφορές μας, για το πώς θέλουμε να περάσουμε στη μεταμνημονιακή εποχή, πώς θα θεραπεύσουμε τις παθογένειες που οδήγησαν στη χρεωκοπία και στα μνημόνια, πώς θα ενισχύσουμε την ανάπτυξη, πώς θα μειώσουμε την ανεργία, πώς θα κάνουμε τις μεταρρυθμίσεις που πρέπει και τρίτον, ανεξάρτητα από τις διαφορές μας, όλες οι δυνάμεις που κινούνται στο κοινοβουλευτικό τόξο οφείλουν να οργανώνουν έναν διάλογο, είτε αναζητώντας συγκλίσεις εκεί που είναι εφικτό, είτε καταγράφοντας σε αντιπαράθεση τα επιχειρήματά τους εκεί που υπάρχουν διαφωνίες. Γι’ αυτό μου φαίνεται και ακατανόητη η ενόχληση της κυρίας Γεννηματά απέναντι στη συνάντηση Θεοδωράκη – Τσίπρα», ανέφερε.
Πατήστε και ακούστε τη συνέντευξη του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

1 σχόλιο

  1. Εμείς πάντος δεν βλέπουμε καμμιά ΠΟΙΟΤΙΚΗ Διαφορά μεταξύ "Προ" Μνημονιακής Περιόδου και Μνημονιακής Περιόδου!!! Απλά βλέπουμε ΠΟΣΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ Επιταχυντών της Εθνικής/Κρατικής Καταστροφής!
    Όταν π.χ. ο Ζουράρης είπε "ότι για αγορά στυλό για το γραφείο του χρειάζεται να πάρει άδεια από την Τρόικα" είναι ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ η Ελληνική Πολιτική και Πολιτεία "εδώ και εξήντα χρόνια βάσανα και διωγμοί!"!
    Ποτέ οι "Άρχοντες" (Τρομάρα Τους) της Χώρας δεν Μερίμνησαν σε Κανένα Τομέα (Γεωργία Βιομηχανία Επιστήμη Κοινωνικό Κράτος Δημοκρατικούς Θεσμούς)! Αντιθέτως ΔΙΩΧΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΞΕΦΟΡΤΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ (Φεγγάρι μάγια μου έκανες)! Αυτή π.χ. η Ανέκαθεν "ΠΟΙΟΤΗΤΑ" ΤΟΥΣ έγινε επί "ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ" ΠΟΣΟΤΙΚΗ (που εμπεριέχει και τον Αποδεκατισμό Της Χώρας στο βάθος Του Χρόνου!)!
    Στο ΙΔΙΟ μήκος κύματος είναι και όλοι οι Τομείς που προαναφέρθηκαν!
    Αντιθέτως "Προώθησαν" την Παροχή Υπηρεσιών (ΑΠΛΑ: ΥΠΗΡΕΤΕΣ)! ΟΡΙΣΑΝ (Αντιεπιστημονικά) τον Τουρισμό/Γκαρσονιλίκι/Τεμενάδες ως ... ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΠΥΛΩΝΑ!!! Ανάγαγαν Το (που ναι υπέροχα) Σατζίκι Σουβλάκι Συρτάκι σε ΈΜΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ!!!
    Έτσι ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΙΤΑΝΕ Η Ελληνική Πολιτική Πολιτεία... Γκαρσονιλίκια Τεμενάδες και Υπηρέτες (ΌΧΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ)!!!

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΑΠΛΟ: Η Χώρα Μας Είναι Ένας Αποικιοκρατούμενος Μαχαλάς! Μια Αγγλοαμερικάνικη Αποικία! Και ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ σε μια Αποικία δεν Υπήρχε Αστική Τάξη (Αξιωματικός Κανόνας) αλλά ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΕΣ - ΤΑΞΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΩΝ! Στην Λαϊκή γλώσσα: ΛΑΚΕΔΕΣ (και στην διάθεση μας περίπτωση λόγω της Οθωμανικής Καταστολής του Ραγιαδισμού) ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΕΣ!!!

    Σύνοψις: Αυτό Βλέπουμε Σήμερα με Ποσοτικούς Επιταγχυντές! Η Ποιότητα Τους Είναι Ίδια...Medre!!!

    Όλα Τα ΆΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΓΩ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΒΕΡΕΣΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση