GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΕΔΕΙΞΑΝ! ΓΚΑΦΑ ΟΛΚΗΣ του Russia Today για την Κύπρο...

 Γκάφα ολκής διέπραξε το ρωσικό ειδησεογραφικό δίκτυο Russia Today (RT). Το RT ανάρτησε στο κανάλι του γράφημα των χωρών που δεν προχώρησ...

 Γκάφα ολκής διέπραξε το ρωσικό ειδησεογραφικό δίκτυο Russia Today (RT). Το RT ανάρτησε στο κανάλι του γράφημα των χωρών που δεν προχώρησαν σε απελάσεις Ρώσων διπλωματών για την υπόθεση Σκριπάλ, όπως η Ελλάδα και η Κύπρος. Ωστόσο, έβαλε δίπλα από το όνομα της Κύπρου την παράνομη σημαία του... ψευδοκράτους.
Έτσι, εξαιτίας της σοβαρής αβλεψίας των Ρώσων, η Κυπριακή Δημοκρατία μετατράπηκε στην ανύπαρκτη στη διεθνή κοινότητα "Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου".
Η όλη υπόθεση χαρακτηρίστηκε από τη Λευκωσία σοβαρή, με το Lobby for Cyprus να σπεύδει να διορθώσει το ρωσικό δίκτυο, σημειώνοντας ότι η εν λόγω "σημαία" είναι παράνομη και χρησιμοποιείται μόνον από την Τουρκία (τη μοναδική χώρα στον κόσμο που αναγνωρίζει το ψευδοκράτος).
Πάντως, το ρωσικό δίκτυο παραδέχθηκε, όπως ήταν φυσικό άλλωστε, το σοβαρό λάθος του, και λίγο μετά ενημέρωσε το Lobby for Cyprus ότι το διόρθωσε.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση