ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Εκπρόσωποι Super League σε Βασιλειάδη: Υπογράφουμε και τώρα για να ξεκινήσουμε άμεσα

Share it:
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, όπως προκύπτει, ζήτησε από τους συλλόγους που ήταν στη σημερινή συνάντηση να δεσμευτούν από τώρα για τον Πειθαρχικό Κώδικα της νέας χρονιάς και για πιο αυστηρές ποινές επί των προτάσεων του Υφυπουργείου και της ΕΠΟ.
Επίσης να δώσουν έγγραφες διαβεβαιώσεις για θέματα ασφάλειας διεξαγωγής των αγωνιστικών που έχουν μείνει και ακόμα και ζητήματα σωστότερης φύλαξης και διαφύλαξης της σωματικής ακεραιότητας όλων των εμπλεκομένων με το ποδόσφαιρο.
Από μέρους τους οι εκπρόσωποι των ομάδων απάντησαν στον Υφυπουργό: «Υπογράφουμε και τώρα για να ξεκινήσουμε άμεσα! Παρότι η διακοπή μας δημιουργεί προβλήματα και θίγονται τα συμφέροντά μας έχουμε την καλή διάθεση να συμφωνήσουμε για να μπορέσουμε να αρχίσουμε σύντομα ξανά το πρωτάθλημα».
Πηγή ρεπορτάζ: Filathlos.gr
Share it:

Αθλητισμός

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση