GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε την ασυλία

Νικητές στον αγώνα επάθλου επικοινωνίας του Survivor αναδείχθηκαν χθες οι Μαχητές, οι οποίοι κέρδισαν με 10-8 και διάβασαν συγκινημένοι, ...

Νικητές στον αγώνα επάθλου επικοινωνίας του Survivor αναδείχθηκαν χθες οι Μαχητές, οι οποίοι κέρδισαν με 10-8 και διάβασαν συγκινημένοι, τα μηνύματα που τους έστειλαν οι φίλοι τους.
Οι Διάσημοι ήταν ιδιαίτερα στεναχωρημένοι που έχασαν το έπαθλο επικοινωνίας ενώ οι Μαχητές ήταν ιδιαίτερα χαρούμενοι αν και δεν λείπουν οι συγκρούσεις μεταξύ τους.
Σήμερα, θα παρακολουθήσουμε το αγώνισμα ασυλίας. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, νικητές θα είναι για άλλη μια φορά οι Μαχητές, αναγκάζοντας για δεύτερη συνεχόμενη φορά τους Διάσημους να πάνε στην κάλπη και να προτείνουν τρεις παίκτες προς αποχώρηση.
Υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για διαρροή (spoiler) που δεν βασίζεται σε συγκεκριμένη πηγή και υπάρχει η πιθανότητα να μην επιβεβαιωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση