GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγριος καβγάς στο Survivor για μια... κούπα ρύζι - ΒΙΝΤΕΟ

H ατμόσφαιρα στο Survivor και ιδιαίτερα στην ομάδα των Διασήμων, είναι ιδιαίτερα βαριά. Οι συγκρούσεις μεταξύ των παικτών είναι πολλές, ε...

H ατμόσφαιρα στο Survivor και ιδιαίτερα στην ομάδα των Διασήμων, είναι ιδιαίτερα βαριά. Οι συγκρούσεις μεταξύ των παικτών είναι πολλές, εξαιτίας της απόφασης της Ξένιας να ψηφίσει τον Γιάννη Δρυμωνάκο αλλά και επειδή η παίκτρια κατηγόρησε τους άνδρες ότι «έκλεψαν» ρύζι για να φάνε μόνοι τους.
Η Ξένια από τους Rec και η Κατερίνα Δαλάκα είπαν πως χάθηκε ρύζι και πήγαν να ζητήσουν το λόγο από τους Γιάννη Τσίλη, Μιχάλη Μουρούτσο και Στέλιο Κρητικό και κάπου εκεί η ένταση ανέβηκε στο κατακόρυφο.
Ο αγώνας που προηγήθηκε του Συμβουλίου έληξε με 10-2 υπέρ των Μαχητών. Για λογαριασμό των Διασήμων μόνο ο Κρητικός και η Χατζίδου κατάφεραν να σκοράρουν. Οι Μαχητές απόλαυσαν από τέσσερις φέτες με ταχίνι και επέστρεψαν στην καλύβα τους πανευτυχείς.
Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση