GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Βόμβα" στο Survivor - Έρχεται νέα οικειοθελής αποχώρηση;

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο Survivor2. Ήδη υπάρχουν παίκτες που έχουν αποχωρήσει οικειοθελώς από τον φετινό κύκλο του reality επ...

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο Survivor2. Ήδη υπάρχουν παίκτες που έχουν αποχωρήσει οικειοθελώς από τον φετινό κύκλο του reality επιβίωσης, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως βρισκόμαστε πολύ κοντά σε ακόμη μια. O παίκτης που είναι πιθανόν να αποχωρήσει είναι ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος, από την ομάδα των μαχητών.
Πληροφορίες του zappIT.gr αναφέρουν πως ο τραυματισμός που είχε στο γόνατό του δεν ήταν απλός. Ο παίκτης αναγκάστηκε να επισκεφθεί ξανά το νοσοκομείο στον Άγιο Δομίνικο, εκεί όπου βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Όμως, το θέμα έχει πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις από αυτό που θα περίμενε κανείς. Η επιστροφή του Θοδωρή στο νοσοκομείο προκάλεσε μεγάλο εκνευρισμό στην ομάδα των Μαχητών και έχει ανοίξει συζήτηση για το αν θα πρέπει να μείνει ή να φύγει από το παιχνίδι.
Ο ίδιος ο Τεό, ο οποίος νιώθει απογοητευμένος, καθώς έχει απομονωθεί την το τελευταίο διάστημα από τους συμπαίκτες του, φαίνεται πως επιθυμεί και ο ίδιος να αποχωρήσει οριστικά από το Survivor.
Πληροφορίες αναφέρουν πως η παραγωγή κάνει ό,τι μπορεί για να «σώσει» την κατάσταση, ωστόσο όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση