GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ την Μαρέβα με την Taxibeat!

Δημοσίευμα με το οποίο εμπλέκει την σύζυγο του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφκσι στην υπόθεση της Taxibeat φιλοξε...

Δημοσίευμα με το οποίο εμπλέκει την σύζυγο του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφκσι στην υπόθεση της Taxibeat φιλοξενεί η εφημερίδα Νέα Σελίδα αυτή την Κυριακή:
ΟΙ KOYΡΣΕΣ THΣ ΜΑΡΕΒΑΣ ΜΕ ΤΗΝ TAXIBEAT
● Ο ρόλος της στην πλατφόρμα που δεν πληρώνει φόρους στην Ελλάδα
● Πώς τη στήριξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


Σύμφωνα με το  ρεπορτάζ της εφημερίδας,  «δύο funds της εταιρείας Endeavor, με την οποία συνδέεται στην Ελλάδα η σύζυγος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, έχουν χρηματοδοτήσει την εταιρεία ταξί». Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι  «δύο funds της Endeavor, με την οποία συνδέεται στην Ελλάδα η Μαρέβα Μητσοτάκη, χρηματοδότησαν την Blueground Holdings, της οποίας μέτοχος είναι η συμφερόντων Αποστολάκη ADSI, η οποία ήταν μεγαλομέτοχος της Taxibeat».
Η εφημερίδα υποστηρίζει  ότι στις 29 Σεπτεμβρίου 2017, στη Βουλή των Ελλήνων, «ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να κάνει μια κίνηση αρκετά ασυνήθιστη για αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Με μορφή τηλεοπτικού διαγγέλματος υπερασπίστηκε δημόσια την εταιρεία Taxibeat, ενδύοντας την υπεράσπιση με το αναγκαίο ιδεολογικοπολιτικό πλαίσιο».




3 σχόλια

  1. Ασχολιώμαστε με Τετριμένες ... ΜΛΚίες!!!

    Αφού και Εφόσον ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΙΑΔΟΛΑΚΕΔΙΚΟ σας μάρανε τα της Μαρέβας και τα ... Ρούχα της;;;

    ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ - ΘΕΜΑ - ΠΡΟΒΛΗΜΑ - ΕΧΘΡΟΣ!!!

    Και Πρέπει να "Ανοίξουμε" την "Βαλίτσα" που μούχλιασε από τα Σάπια κουφάρια που "Κυβερνούν" από το "1821" (Σχηματικά)!!! Αυτοί που Σκότωσαν Καραϊσκάκη Οδυσσέα Α. Καποδίστρια Κολοκοτρώνη και και και!!!

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΘΑΨΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!!!


    Και Εσείς παίζετε με τα ... Ρούχα της Μαρέβας και της Ζοχάδες του κάθε Κυριάκου!!!

    Αούα Ρέ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κυρία -όποτε με συμφέρει Γκραμπόφσκι όποτε με συμφέρει Μητσοτάκη- παριστάνει τον ένοικο του Παραδείσου την ώρα που η μοναδική σχέση της είναι με τα Παραδείσια Κέιμαν και τις offshore τους.

    Η κυρία Μιζοτάκη θεωρεί ότι μιλά σε υπηκόους οι οποίοι είναι έτοιμοι να αποδεχθούν το αφήγημα της διωκόμενης Μαρίας Αντουανέτας.

    https://youtu.be/DtRrdSrlucA

    Χωρίς ουσιαστική απάντηση οι επιχειρηματικές δραστηριότητες & το«Πόθεν Έσχες»της Μαρέβα Μητσοτάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ την Μαρέβα με την Taxibeat ???

    ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ η Μαρέβα μετο Μιζοτακέικο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση