GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Τραμπ απειλεί να...δείρει τον Τζο Μπάιντεν και τον αποκαλεί «τρελό» - Το tweet που προκάλεσε σάλο

Ο Ντόναλντ Τραμπ κατάφερε για άλλη μια φορά να συγκεντρώσει πάνω του, τα φώτα της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, με ανάρ...

Ο Ντόναλντ Τραμπ κατάφερε για άλλη μια φορά να συγκεντρώσει πάνω του, τα φώτα της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, με ανάρτησή του στο Twitter, απειλεί να...δείρει τον τέως αντιπρόεδρο Τζο Μπαίντεν, ενώ τον αποκαλεί «τρελό».
«Ο τρελός Τζο Μπάιντεν προσπαθεί να περνιέται για σκληρός τύπος. Στην πραγματικότητα είναι αδύναμος, τόσο πνευματικά όσο και σωματικά, παρ' όλα αυτά με απειλεί, για δεύτερη φορά, με σωματική επίθεση. Δεν με ξέρει όμως, θα τον έβαζα κάτω γρήγορα και επώδυνα, και θα έβαζε τα κλάματα. Μην απειλείς τον κόσμο Τζο!», τόνισε ο Τραμπ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ, φαίνεται να το...χρωστούσε, στον Μπάιντεν, καθώς ο τελευταίος πριν από λίγες μέρες σε δηλώσεις του είχε πει ότι επέμεινε σε δηλώσεις που είχε κάνει το 2016. Τότε ο τέως αντιπρόεδρος είχε πει ότι «θα τσάκιζε στο ξύλο» τον Τραμπ, εξαιτίας του τρόπου, που αναφερόταν στο γυναικείο φύλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση