GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τεταμένο κλίμα πριν από το Συνέδριο: Τα αιχμηρά tweets Φώφης και Σταύρου για το «ραντεβού» με Τσίπρα

Ιδιαίτερα τεταμένο είναι το κλίμα στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής, λίγα μόνο εικοσιτετράωρα πριν από την έναρξη του τριήμερου ιδρυτικ...

Ιδιαίτερα τεταμένο είναι το κλίμα στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής, λίγα μόνο εικοσιτετράωρα πριν από την έναρξη του τριήμερου ιδρυτικού συνεδρίου του νέου φορέα, την Παρασκευή.
Στα οργανωτικά ζητήματα, που προκάλεσαν την αναβολή και κατόπιν την ματαίωση της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη 2000 συνέδρων που ήταν προγραμματισμένη για αύριο Κυριακή, ήρθε να προστεθεί η δημόσια αντιπαράθεση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά, με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη. Αφορμή στάθηκε το ραντεβού του Σταύρου Θεοδωράκη με τον πρωθυπουργό, κατόπιν πρόσκλησης του τελευταίου, το απόγευμα της Δευτέρας στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να συζητήσουν την πρόταση του επικεφαλής του Ποταμιού για σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας.
Στο άκουσμα της είδησης μέσα από τα ΜΜΕ και όχι από κάποιου είδους επικοινωνία του Σταύρου Θεοδωράκη με την Φώφη Γεννηματά, στην Χαριλάου Τρικούπη έγιναν έξαλλοι, με αποτέλεσμα το οργισμένο μήνυμα της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής στα social media, με το οποίο επιτίθετο στον Αλέξη Τσίπρα, αλλά και έστελνε σαφή μηνύματα στον Σταύρο Θεοδωράκη. «Για το Κίνημα Αλλαγής άλλο ζήτημα είναι η ανάγκη Εθνικής Συνεννόησης για τα μεγάλα εθνικά θέματα και άλλο τα επικοινωνιακά παιχνίδια του κ.Τσίπρα», έγραψε, καταλήγοντας με νόημα ότι «αυτό πρέπει να το καταλάβουν καλά όλοι».
Το γάντι δεν άργησε να σηκώσει ο επικεφαλής του Ποταμιού που ‘απάντησε’ άμεσα όσο και δημόσια στην Φώφη Γεννηματά. «Το είπα στη Βουλή, το επαναλαμβάνω και σήμερα για να γίνει κατανοητό και απ’ αυτούς που δεν το κατάλαβαν. Οι ώριμοι αντίπαλοι αντιπαρατίθενται και συνυπάρχουν. Και ειδικά στα πατριωτικά θέματα, αντιπαρατιθέμεθα με στόχο τη συνεννόηση και όχι την εξυπηρέτηση κομματικών σκοπιμοτήτων», έγραψε ο Σταύρος Θεοδωράκης.
Το ύφος της απάντησης προκάλεσε νέα ενόχληση στην Χαριλάου Τρικούπη, με συνεργάτες της Φώφης Γεννηματά να μη θέλουν πάντως να δώσουν συνέχεια προς ώρας.
Έπεται, εξάλλου, η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής τη Δευτέρα, οπότε και θα συζητηθούν όλα, όπως συνηθίζουν να λένε με νόημα, προϊδεάζοντας σύμφωνα με την άποψη κάποιων για …έντονη συνεδρίαση. Ερωτηθέντες πάντως, για τη δημόσια αντιπαράθεση, ήταν αφοπλιστικοί : «Δεν μπορείς να κλείνεις ραντεβού με τον Τσίπρα, να το μαθαίνουμε από τα ΜΜΕ και να μην αντιδρούμε. Δημόσια κλείστηκε το ραντεβού, δημόσια ήταν και η απάντηση», έλεγαν…

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση