GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάντηση της Γεροβασίλη στον Μητσοτάκη μέσω twitter για τη συμμετοχή συμβασιούχων σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ

«Η άσκηση πολιτικής από αυτήν την κυβέρνηση είναι συλλογική. Δεν διέπεται από προσωπικές στρατηγικές», απαντάει στον Κυριάκο Μητσοτάκη, η...

«Η άσκηση πολιτικής από αυτήν την κυβέρνηση είναι συλλογική. Δεν διέπεται από προσωπικές στρατηγικές», απαντάει στον Κυριάκο Μητσοτάκη, η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη, μέσω του twitter.
Ο πρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας το απόγευμα στη Βουλή, σχολίασε αρνητικά, τόσο την τροπολογία του υπουργείου για τη συμμετοχή συμβασιούχων σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, όσο και την απουσία της υπουργού από τη σχετική συζήτηση χθες στην ολομέλεια του κοινοβουλίου.
Στο ίδιο σχόλιο η κ. Γεροβασίλη σημειώνει ότι «ο κ. Μητσοτάκης κρίνει προφανώς εξ ιδίων τα αλλότρια. Δεν κατανοεί ότι η κυβέρνησή μας νομοθετεί το αυτονόητο, όλοι οι Έλληνες πολίτες να συμμετέχουν ισότιμα και ανοιχτά στις διαγωνιστικές διαδικασίες του Δημοσίου μέσω ΑΣΕΠ».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση