ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Συνάντηση της Βαρδινογιάννη με τον Πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν

Share it:
Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν Ilham Aliyev στο Προεδρικό Μέγαρο του Αζερμπαϊτζάν είχαν, την Τετάρτη 14 Μαρτίου, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του NizamiGanjaviInternationalCenter, στο οποίο μετέχει η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.
Η συνάντηση έλαβε χώρα στο πλαίσιο του 6ου Μπακού Φόρουμ που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο Μπακού. Στο Φόρουμ, με θέμα : «BridgingGapstoCreateInclusiveSocieties» συμμετέχουν 8 πρόεδροι κρατών καθώς και πρώην Πρόεδροι, Πρωθυπουργοί αλλά και εξέχουσες προσωπικότητες από ολόκληρο τον κόσμο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η κυρία Βαρδινογιάννη είναι ιδρυτικό μέλος του NizamiGanjaviInternationalCenter,, ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού, με έδρα το Αζερμπαιτζάν, που έχει ως στόχο την προώθηση του διαλόγου ανάμεσα στους λαούς έτσι ώστε να μπουν τα θεμέλια για τη δημιουργία λειτουργικών κοινωνιών χωρίς αποκλεισμούς.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Nizami Ganjavi International Center αποτελείται από εξέχουσες και αναγνωρισμένες προσωπικότητες με σημαντική προσφορά από ολόκληρο τον κόσμο που μεταφέρουν το μήνυμα του διαλόγου και της αλληλεγγύης ανάμεσα στους λαούς.
Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Νοέμβριο το Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη διοργάνωσε το 13ο HighLevelMeeting NizamiGanjaviInternationalCenter, το οποίο διεξήχθη στο Μουσείο της Ακρόπολης και στο Ζάππειο Μέγαρο.

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Vairavike Freiberga, Πρόεδρος του Nijami Ganjavi International Center

Αναμνηστική φωτογραφία του Δ.Σ. του Nijami Ganjavi International Center με τον Προεδρο του Αζερμπαϊτζαν .Ilham Aliyev

Στιγμιότυπο από τη Συνάντηση του Δ.Σ. του Nijami Ganjavi International Center με τον Πρόεδρο του Αζερμπαϊτζαν .Ilham Aliyev

Ilham Aliyev Πρόεδροs του Αζερμπαϊτζαν, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη
Share it:
Reactions:

Κοινωνία

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση