GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγωδία στην Ινδία - 13 παιδιά νεκρά έπειτα από σύγκρουση σχολικού με τρένο - ΦΩΤΟ

Δεκατρία παιδιά έχασαν τη ζωή τους όταν τρένο συγκρούστηκε με σχολικό λεωφορείο σε αφρούρητη σιδηροδρομική διάβαση στο βόρειο ινδι...

Δεκατρία παιδιά έχασαν τη ζωή τους όταν τρένο συγκρούστηκε με σχολικό λεωφορείο σε αφρούρητη σιδηροδρομική διάβαση στο βόρειο ινδικό κρατίδιο Ούταρ Πραντές, δήλωσε αξιωματικός της αστυνομίας.

Άλλα οκτώ παιδιά που επέβαιναν στο σχολικό τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, πρόσθεσε ο αξιωματικός της αστυνομίας και διευκρίνισε ότι συνολικά στο λεωφορείο επέβαιναν 22 παιδιά.

Το δυστύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί, ενώ το μικρό λεωφορείο μετέφερε τα παιδιά στο σχολείο τους. Το όχημα συγκρούστηκε με τον επιβατικό συρμό Σιουάν-Γκοραχπούρ. Τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν διευκρινιστεί μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τον αξιωματικό της αστυνομίας.

Επρόκειτο για το δεύτερο σοβαρό δυστύχημα με θύματα μαθητές μέσα σε δύο εβδομάδες.

Τουλάχιστον 24 παιδιά και τρεις ενήλικοι σκοτώθηκαν όταν σχολικό έπεσε σε χαράδρα από ορεινό δρόμο στο βόρειο ινδικό κρατίδιο Χιμάτσαλ Πραντές την 9η Απριλίου.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Πηγή ΦΩΤΟ: Daily Mail, AFP, Twitter, ANI, timesofindia.indiatimes.com, Express

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση