GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τέλος στο θρίλερ με την εξαφάνιση δύο 14χρονων κοριτσιών από τη Βάρη

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση της εξαφάνισης δύο 14χρονων κοριτσιών από τη Βάρη. Με ανακοίνωσή του το Χαμόγελο του Παιδιού αναφέρει ό...

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση της εξαφάνισης δύο 14χρονων κοριτσιών από τη Βάρη. Με ανακοίνωσή του το Χαμόγελο του Παιδιού αναφέρει ότι η Ειρήνη Β. και η Εβελίνα Θ. εντοπίστηκαν και είναι καλά στην υγεία τους.

Τα ίχνη των δύο κοριτσιών χάθηκαν την Τετάρτη και υπήρξε άμεση κινητοποίηση των Αρχών. Εκδόθηκε amber alert και το Χαμόγελο του Παιδιού ζητούσε την παροχή οποιαδήποτε πληροφορίας αναφορικά με την υπόθεση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Στις 19/4/2018 βρέθηκαν οι Ειρήνη Β. και Εβελίνα Θ., 14 & 14 ετών οι οποίες είχαν εξαφανιστεί στις 18/4/2018 από την περιοχή της Βάρης, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών τους ανθρώπων που τις αναζητούσαν. Οι ανήλικες είναι καλά στην υγεία τους.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στις οικογένειες της Ειρήνης Β. και της Εβελίνας Θ. για την παροχή ψυχολογικής στήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση