GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σπείρα με "εγκέφαλο" έναν 16χρονο ρήμαζε σπίτια στην Αττική

Ανήλικα παιδιά ήταν τα μέλη της σπείρας που ρήμαζε σπίτια σε πολλές περιοχές της Αττικής και εξαρθρώθηκε τη Μεγάλη Εβδομάδα, όταν οι αστυ...

Ανήλικα παιδιά ήταν τα μέλη της σπείρας που ρήμαζε σπίτια σε πολλές περιοχές της Αττικής και εξαρθρώθηκε τη Μεγάλη Εβδομάδα, όταν οι αστυνομικοί έπιασαν στα πράσα έναν 16χρονο διαρρήκτη την ώρα που επιχειρούσε να εισβάλει σε διαμέρισμα στο Μοσχάτο.
Με την έρευνα που έκαναν στη συνέχεια οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής έμειναν έκπληκτοι όταν διαπίστωσαν ότι ο 16χρονος διέπραττε διαρρήξεις από τα 13 του χρόνια και μαζί με δύο επίσης ανήλικους συνεργούς του, που αναζητούνται, είχε συστήσει σπείρα, κάνοντας διαρρήξεις σε σπίτια και καταστήματα σε περιοχές όπως οι Αχαρνές, το Καματερό, τα Άνω Λιόσια, ο Πειραιάς, το Κερατσίνι και το Μοσχάτο.
Σε πολλές περιπτώσεις κατάφερναν να εξουδετερώνουν ακόμα και τους συναγερμούς και να βάζουν στο χέρι μετρητά, κοσμήματα και ηλεκτρονικά είδη.
Στο ενεργητικό τους έχουν τουλάχιστον 12 κλοπές, ενώ σε μία περίπτωση στο Μοσχάτο, διέπραξαν και ληστεία. Οι ίδιοι είχαν κατηγορηθεί και στο παρελθόν για αντίστοιχες παρανομίες.
Πηγή πληροφοριών: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση