GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ισόβια σε Ινδό γκουρού για βιασμό 16χρονης

Δικαστήριο της Ινδίας επέβαλε ποινή ισόβιας κάθειρξης στον γκουρού Ασαράμ Μπαπού, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για βιασμό, ανακοίνωσε έ...

Δικαστήριο της Ινδίας επέβαλε ποινή ισόβιας κάθειρξης στον γκουρού Ασαράμ Μπαπού, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για βιασμό, ανακοίνωσε ένας από τους δικηγόρους του.

"Ο Ασαράμ καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη, μέχρι τον θάνατό του", δήλωσε στο AFP ο δικηγόρος Με Ραγέντρα Σιχ. Ο ινδός γκουρού έχει δηλώσει ότι θα ασκήσει έφεση.

Δικαστήριο της βόρειας πόλης Τζοντπούρ τον έκρινε ένοχο για τον βιασμό μιας 16χρονης το 2013 στο άσραμ του στη συγκεκριμένη πόλη. Tα άσραμ ήταν ερημητήρια Ινδουιστών σοφών στην αρχαία Ινδία, οι οποίοι κατέφευγαν εκεί για να βρουν γαλήνη, με στόχο την περισυλλογή. Τα άσραμ λειτουργούσαν και ως σχολεία. Οι μαθητές έμεναν μέσα στο χώρο του άσραμ, συμμετείχαν στις εργασίες και εξασκούνταν σε σωματικές και πνευματικές ασκήσεις.

Ο 77χρονος γκουρού, ο οποίος διαθέτει 400 άσραμ σε όλο τον κόσμο όπου διδάσκει διαλογισμό και γιόγκα, δικάζεται και για μια άλλη υπόθεση βιασμού στο κρατίδιο Γκουτζαράτ.

Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση