GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτή η στριπτιζέζ έκανε την τύχη της - Κληρονόμησε 183.000 ευρώ

Την τύχη της έκανε στριπτιζέζ στις ΗΠΑ όταν γνώρισε ανώτερο στέλεχος του καλωδιακού τηλεοπτικού δικτύου HBO. Ο 50χρονος την ερωτεύτηκε ...

Την τύχη της έκανε στριπτιζέζ στις ΗΠΑ όταν γνώρισε ανώτερο στέλεχος του καλωδιακού τηλεοπτικού δικτύου HBO.
Ο 50χρονος την ερωτεύτηκε παράφορα και όταν ένα εξάμηνο αργότερα έφυγε από τη ζωή της άφησε κληρονομιά 183.000 ευρώ. Παρόλο, που η αδελφή του 50χρονου προσπάθησε να μπλοκάρει δικαστικά την εκταμίευση του ποσού, το δικαστήριο δικαίωσε τη στριπτιζέζ.
Ο διευθυντής του τμήματος πληροφορικής του ΗΒΟ Μίκι Λιου, που έπασχε από σοβαρά καρδιακά προβλήματα λόγω παχυσαρκίας και αλκοολισμού, γνώρισε την 34χρονη Βερίνικα Μπέκαμ στο Ατλάντικ Σίτι το καλοκαίρι του 2014. Οι δυο τους κράτησαν τηλεφωνική επικοινωνία και λίγους μήνες αργότερα συναντήθηκαν ξανά.
Η Μπέκαμ ισχυρίστηκε ότι η σχέση τους ήταν πλατωνική, όμως η αδελφή του Λιου, υποστήριξε το αντίθετο. Τον Μάρτιο του 2015, ο Λιου πέθανε αφήνοντας στην Μπέκαμ το χρηματικό ποσό από την ασφάλεια ζωής του. Η δικαστής αποφάνθηκε ότι σύμφωνα με τον νόμο η 34χρονη μπορεί να εκταμιεύσει τα χρήματα.
Πηγή πληροφοριών: Espresso
Πηγή ΦΩΤΟ: nypost.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση