GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεβέντης: Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί μπορεί να καταδικαστούν και σε 20ετή φυλάκιση - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» τόνισε ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αποσκοπεί στην ανταλλαγή τω...

Ο Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» τόνισε ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αποσκοπεί στην ανταλλαγή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών και με τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς, ενώ σημείωσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει διαψεύσει αυτό το σενάριο.
Παράλληλα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε ότι η Ελληνική κυβέρνηση θα έπρεπε να είναι πιο «φειδωλή» σε όσα λέει για την Τουρκική πλευρά. Ακόμη τόνισε ότι «θα ήταν καλό να κάνουμε σύσκεψη πολιτικών αρχηγών για να δούμε τι θα γίνει με τα εξοπλιστικά παρά να αναφέρεται ο πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχώς στη Συνθήκη της Λωζάνης».
Από την άλλη πλευρά απαντώντας σε ερώτηση για τις εξελίξεις στο Σκοπιανό καθώς και την επικείμενη συνάντηση που θα έχει με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά σημείωσε ότι «πάμε για προδοσία, οι Αμερικανοί πιέζουν. Υπάρχουν κόμματα που δηλώνουν ότι εάν φύγουν τα αλυτρωτικά θα ψηφίσουν κανονικά. Δεν είναι απαραίτητη η Συνταγματική αναθεώρηση».
Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες υπογράμμισε ότι οι στρατιωτικοί κινδυνεύουν ακόμα και με 20ετη φυλάκιση. «Έπρεπε να ξηλωθεί η ηγεσία του ΓΕΣ» είπε ο κ. Λεβέντης.
Σχετικά με την αύξηση της εγκληματικότητας ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ανέφερε ότι «η εκάστοτε κυβέρνηση δεν θέλει θύματα. Από εκεί ξεκινάει η ανομία. Οι συμβουλές που έδωσε η ΕΛΑΣ είναι "βλακείες".
Κληθείς να σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις του Κωνσταντίνου Κατσίκη περί ανταλλαγής, τις χαρακτήρισε ως «βλακεία» ενώ πρόσθεσε ότι κάτι τέτοιο θα ήταν «εξευτελισμός για τη χώρα». Σχετικά με τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν την Ένωση Κεντρώων δήλωσε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «ονειρεύεται πεντακομματική Βουλή αλλά κάτι τέτοιο δεν θα γίνει.
Αναφορικά με τα δημοσιεύματα περί αποχωρήσεων από την Ένωση Κεντρώων τα χαρακτήρισε ως «βλακείες». Τέλος χαρακτήρισε ως «κλεπταποδοχή» τις προσχωρήσεις του Γιώργου Καρρά στη Δημοκρατική Συμπαράταξη και της Θεοδωράς Μεγαλοοικονόμου στον ΣΥΡΙΖΑ.
Δείτε τα βίντεο του ΑΝΤ1

Πηγή βίντεο: ΑΝΤ1

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση