GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ! Όταν ο Τσίπρας κατήγγελνε (το 2013) την ενοικίαση γαλλικών φρεγατών...

«Είναι οξύμωρο και αναρωτιέται κανείς πώς είναι δυνατόν σε μια περίοδο κρίσης, σε μια περίοδο που ζητάμε βοήθεια από τους εταίρους, αυτο...

«Είναι οξύμωρο και αναρωτιέται κανείς πώς είναι δυνατόν σε μια περίοδο κρίσης, σε μια περίοδο που ζητάμε βοήθεια από τους εταίρους, αυτοί να απαιτούν να τους δίνουμε χρήματα για να νοικιάζουμε οπλικά συστήματα. Οι γνώστες μάλιστα, οι βαθύτεροι γνώστες των τεχνικών ζητημάτων, με ενημερώνουν ότι αυτά τα πλοία είναι πλοία ακατάλληλα για τη χώρα μας, διότι είναι πλοία ανθυποβρυχιακού αγώνα και μάλιστα σε ανοικτές θάλασσες, όχι σε κλειστές θάλασσες όπως το Αιγαίο. Και προβλέπεται μάλιστα να τα νοικιάσουμε 200.000.000 το χρόνο για μια 5ετία, δηλαδή 1 δις στην 5ετία. Με δυο λόγια από τη μια τσέπη βγαίνει η βοήθεια από την άλλη μπαίνει. Το είχε πει αυτό και ο Κον Μπεντίτ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, είχε απόλυτο δίκιο».
Αυτά ήταν τα λόγια του Αλέξη Τσίπρα κατά τη Συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ το 2013, όταν ακόμη ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Εν έτει 2018, όντας πρωθυπουργός πια, Αθήνα και Παρίσι υπέγραψαν συμφωνία για ενοικίαση δύο γαλλικών φρεγατών τύπου Fremm, τις ίδιες ακριβώς που ο κ. Τσίπρας κατακεραύνωνε.
Σε επιστολές μάλιστα που αντήλλαξαν οι Αλέξης Τσίπρας και Εμανουέλ Μακρόν αλλά και σε ανάλογες επιστολές που αντηλλάγησαν και σε στρατιωτικό επίπεδο, οι Γάλλοι έκαναν σαφές ότι αντιλαμβάνονται τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Ελλάδα λόγω της τουρκικής προκλητικότητας και δηλώνουν με τον τρόπο αυτό πρόθυμοι να βοηθήσουν την Ελλάδα. Η απόκτηση των δύο γαλλικών φρεγατών θα γίνει με χρονομίσθωση.

1 σχόλιο

  1. Ρέ Μπούφοι γιατί δεν μπορούμε να Φτιάξουμε ΕΜΕΙΣ ΔΙΚΑ ΜΑΣ (δεν εννοώ για το Τώρα! Είναι Αργά!!!);;;;

    Είμασται Τόσοι Ανίκανοι;;;;;

    ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ;;;-!!!

    ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΑΠΟΙΚΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση