GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σπυράκη: Η κυβέρνηση να ζητήσει καθαρή εντολή μετά τις 20 Αυγούστου - ΒΙΝΤΕΟ

"Η κυβέρνηση έχει τελειώσει με τα πολιτικά της καύσιμα" δήλωσε η ευρωβουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη...

"Η κυβέρνηση έχει τελειώσει με τα πολιτικά της καύσιμα" δήλωσε η ευρωβουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη μιλώντας στον ΣΚΑΪ, χαρακτηρίζοντας παιχνίδια τα περί καθαρής εξόδου από το μνημόνιο που επικαλείται η κυβέρνηση.

"Η κυβέρνηση βρίσκεται σε μία δύσκολη στιγμή εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν έχει σαφή γραμμή για την οικονομική πολιτική, άλλα λέει το Μαξίμου για την έξοδο, άλλα λέει το υπουργείο Οικονομικών. Άλλα λέει το Μαξίμου για τα εθνικά θέματα άλλα λέει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και άλλα το υπουργείο Εξωτερικών σε ότι αφορά μία σειρά σημαντικές εθνικές εκκρεμότητες. Είναι σε μία στιγμή που όλοι καταλαβαίνουν ότι η καθαρή έξοδος δεν είναι τίποτα άλλο από μία εν αναμονή περικοπή των συντάξεων από την 1/1/2019 και μία περικοπή του αφορολογήτου από την 1/1/2020. Άρα αυτό που πρέπει να κάνει η κυβέρνηση, αφού τελειώνουν τα δανεικά στις 20 Αυγούστου του 2018, είναι να ζητήσει καθαρή εντολή" είπε μεταξύ άλλων η κ. Σπυράκη και πρόσθεσε:

"Δεν καταλαβαίνω τι φοβούνται, εφόσον θεωρούν ότι τα πήγαν καλά, πάμε σε εκλογές, πάμε να ζητήσουμε καθαρή εντολή. Μένει να συγκριθούν τα προγράμματα μας, πάμε να μετρηθούμε".

"Η επίτευξη ρυθμού ανάπτυξης 2,5% με 3% είναι το μυστικό για λιγότερο αυστηρά μέτρα" τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι υποχρεώθηκε να δεσμευτεί σε υψηλό πρωτογενές πλεόνασμα μέχρι το 2022 επειδή κανείς δεν πίστευε ότι θα τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους και θα εξυπηρετήσουν το χρέος.

"Μια Ελλάδα με δουλειές, αξιοπιστία, αυξημένος ρυθμός ανάπτυξης, μπορεί εύκολα να διαπραγματευτεί... Η Ελλάδα που σέρνεται αναπτυξιακά δεν μπορεί να δημιουργήσει κανένα όραμα και κυρίως δεν μπορεί να επαναδιαπραγματευτεί κανένα στόχο" σημείωσε η κ. Σπυράκη.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ χαρακτήρισε ύψιστη εθνική προτεραιότητα την επιστροφή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, ενώ κληθείσα να σχολιάσει τους ισχυρισμούς του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι Έλληνες στρατιώτες έκαψαν τη Σμύρνη, χαρακτήρισε τη στάση της Τουρκίας τον τελευταίο καιρό εξαιρετικά επιθετική με σαφή αναθεωρητικά στοιχεία.

"Η Τουρκία εξελίσσεται πλέον σε έναν αναξιόπιστο σύμμαχο του ΝΑΤΟ" είπε η κ. Σπυράκη και πρόσθεσε ότι η χώρα χρειάζεται μία κυβέρνηση με στιβαρή έκφραση της εξωτερικής της πολιτικής και στιβαρές συμμαχίες.

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση