GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προσοχή- Σκληρές εικόνες: 20 νεκροί σε απόπειρα ομαδικής απόδρασης κρατουμένων - ΒΙΝΤΕΟ

Η ομαδική απόδραση, την οποία σχεδίασαν κρατούμενοι σε φυλακή της βόρειας Βραζιλίας, δεν είχε το αποτέλεσμα που επιθυμούσαν. Τουλάχιστον ...

Η ομαδική απόδραση, την οποία σχεδίασαν κρατούμενοι σε φυλακή της βόρειας Βραζιλίας, δεν είχε το αποτέλεσμα που επιθυμούσαν. Τουλάχιστον 20 άτομα σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της απόπειρας απόδρασης. Οι έγκλειστοι χρησιμοποίησαν όπλα και εκρηκτικά εναντίον των αστυνομικών οι οποίοι απάντησαν με πυρά, ανακοίνωσε η γραμματεία δημόσιας ασφάλειας της Πολιτείας Πάρα.

«Η απόπειρα απόδρασης υποστηρίχθηκε από μια ομάδα στο εξωτερικό τμήμα της φυλακής με βαρύ οπλισμό, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν επίσης οπλισμένοι οι κρατούμενοι στο εσωτερικό της» ανακοίνωσε η ίδια πηγή.
Η ομάδα των συνεργών των κακοποιών που αποπειράθηκαν να αποδράσουν προσπάθησε να ανατινάξει έναν τοίχο στη φυλακή Σάντα Ιζαμπέλ, σύμφωνα με τις αρχές της Πολιτείας Πάρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση