GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στους 21 ανέρχονται οι νεκροί από την διπλή βομβιστική επίθεση στην Καμπούλ

Ο απολογισμός από τη διπλή βομβιστική επίθεση στην Καμπούλ αυξάνεται συνεχώς. Σύμφωνα με νέα ανακοίνωση από το υπουργείο Υγείας το...

Ο απολογισμός από τη διπλή βομβιστική επίθεση στην Καμπούλ αυξάνεται συνεχώς. Σύμφωνα με νέα ανακοίνωση από το υπουργείο Υγείας του Αφγανιστάν οι νεκροί ανέρχονται σε 21.

Η πρώτη επίθεση έγινε κοντά στα κεντρικά γραφεία της αφγανικής υπηρεσίας πληροφοριών (NDS). Ένας καμικάζι που κυκλοφορούσε με μοτοσικλέτα ανατινάχθηκε μπροστά σε χώρο όπου γινόταν μάθημα αγγλικών στον τομέα Σας Νταράκ. Η έδρα της υπηρεσίας πληροφοριών είχε γίνει στόχος επίθεσης βομβιστή-καμικάζι και τον Μάρτιο.

Η δεύτερη έκρηξη σημειώθηκε λίγη ώρα μετά και κατά τα φαινόμενα είχε στόχο ομάδα δημοσιογράφων που είχε σπεύσει στο σημείο. Το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων επιβεβαίωσε ότι ο επικεφαλής φωτογράφος του στην περιοχή σκοτώθηκε από την έκρηξη.

Πηγή πληροφοριών:AFP, Reuters

*φωτογραφία αρχείου

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση