GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο δικηγόρος της 22χρονης που πέταξε το μωρό της στον ακάλυπτο: Αν η κοπέλα είχε μιλήσει για την εγκυμοσύνη της, θα είχε αποφευχθεί η τραγωδία - ΒΙΝΤΕΟ

«Αν η κοπέλα είχε μιλήσει για την εγκυμοσύνη της, θα είχε αποφευχθεί η τραγωδία», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος της 22χρονης φοιτήτ...

«Αν η κοπέλα είχε μιλήσει για την εγκυμοσύνη της, θα είχε αποφευχθεί η τραγωδία», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος της 22χρονης φοιτήτριας, η οποία γέννησε μόνη της το μωρό της στην μπανιέρα του σπιτιού της και ύστερα αποφάσισε να το πετάξει στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας που διέμενε και να το αφήσει εκεί, να σβήσει αβοήθητο.

«Δεν είχε μιλήσει σε κανέναν, το είχε περάσει όλο αυτό μόνη της», είπε ο δικηγόρος της 22χρονης αναφερόμενος στην περίοδο της κύησης της νεαρής.

Περιγράφοντας πως τη στιγμή της αποτρόπαιας πράξης, τόνισε ότι την έπιασε πανικός και είπε πως «δεν υπήρχε λογική, το είχε χάσει, ήταν σε πανικό επειδή σε λίγο θα επέστρεφε η μητέρα της από τη δουλειά».

Ο ίδιος επιμένει να χαρακτηρίζει «παιδί» την 22χρονη, ενώ τόνισε πως «υπάρχουν παιδιά που λόγω των δικών τους προβλημάτων, ξεπερνούν τη λογική και προχωρούν σε τέτοιες ενέργειες».

Σημείωσε τέλος πως, πρόκειται για μια κλασσική ελληνική οικογένεια με «μία μητέρα που υπεραγαπά το παιδί της, έναν πατέρα που υπεραγαπά το παιδί του».

Η 22χρονη παραμένει νοσηλευόμενη φρουρούμενη στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας και μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε, αναμένεται να απολογηθεί αύριο Παρασκευή.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση