GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέταξαν 253.000 ευρώ από το παράθυρο όταν πιάστηκαν με οπλοστάσιο - ΦΩΤΟ

Ένας 48χρονος και ο 26χρονος γιος του που έκρυβαν ένα ολόκληρο οπλοστάσιο στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας όταν είδαν να φτάνουν στο σπίτι τους σ...

Ένας 48χρονος και ο 26χρονος γιος του που έκρυβαν ένα ολόκληρο οπλοστάσιο στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας όταν είδαν να φτάνουν στο σπίτι τους στο πλαίσιο επιχείρησης για έρευνα αστυνομικοί της Ασφάλειας μαζί με άνδρες της ΟΠΚΕ, της ομάδας ΔΙΑΣ και του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος Αλεξάνδρειας, πέταξαν από το παράθυρο 253.000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες και στους δύο, καθώς αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παράνομη κατοχή όπλων και φυσιγγίων. Στο σπίτι όπου διέμεναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πιστόλια με γεμιστήρες, τρεις καραμπίνες, 137 φυσίγγια πυροβόλων όπλων διαφόρων διαμετρημάτων, 179 κυνηγετικά φυσίγγια, ένα σπαθί, μία σιδερογροθιά, ένα ρόπαλο και ένα αυτοσχέδιο τσεκούρι.

Λίγο πριν μπουν οι αστυνομικοί στο διαμέρισμα, οι δράστες πέταξαν από το παράθυρο μία σακούλα που περιείχε το μεγαλύτερο μέρος του ποσού των 253.820 ευρώ σε μετρητά.
Όπως διαπιστώθηκε, για τις δύο καραμπίνες που βρέθηκαν στο σπίτι είχε εκδοθεί άδεια κατοχής σε έναν 30χρονο και έναν 45χρονο, οι οποίοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν για πλημμελή φύλαξη και παράνομη παραχώρηση.
Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.
Πηγή πληροφοριών: Espresso
Πηγή ΦΩΤΟ: astynomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση