GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο στοιχείο ανατρέπει τα δεδομένα στην υπόθεση θανάτου του 26χρονου φοιτητή στην Καβάλα

Ερωτήματα προκαλούν οι συνταρακτικές αποκαλύψεις για τις συνθήκες θανάτου του 26χρονου φοιτητή Νομικής και αθλητή του kick boxing Δημήτρη...

Ερωτήματα προκαλούν οι συνταρακτικές αποκαλύψεις για τις συνθήκες θανάτου του 26χρονου φοιτητή Νομικής και αθλητή του kick boxing Δημήτρη Σωτηρίου σε τροχαίο που έγινε τα ξημερώματα στις 3 Μαΐου του 2017, στο 52ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Καβάλας - Αμφίπολης.
Νέα στοιχεία δείχνουν ότι ενδεχομένως το τροχαίο να ήταν "σκηνοθετημένο" προκειμένου να καλυφθεί ένα προμελετημένο έγκλημα. Το βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την εκπομπή "Φως στο Τούνελ" δείχνει τη στιγμή που χάνει τη ζωή του ο άτυχος 26χρονος. Στα πλάνα φαίνεται ότι κάποιος είχε στήσει ενέδρα θανάτου στον Δημήτρη Σωτηρίου.
Σύμφωνα με την οικογένεια του άτυχου 26χρονου, το βίντεο που μελέτησε ο ειδικός πραγματογνώμονας δείχνει ότι το αυτοκίνητο του φοιτητή ξέφυγε από την πορεία του, όταν τον τύφλωσαν δέσμες φωτός από δύο οχήματα που του είχαν στήσει καρτέρι, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος καθώς και τη ζωή του.
Ένας μάρτυρας ανέφερε ότι το μοιραίο βράδυ είδε τον Δημήτρη Σωτηρίου να διασκεδάζει μαζί με δύο φίλους του σε μπαρ, προσθέτοντας ότι δεν ήπιε και ότι έφυγε σχετικά γρήγορα. Από άλλες μαρτυρίες αποκαλύφθηκε ότι έξω από το μπαρ έγινε ένας άγριος καβγάς. Ένας άλλος μάρτυρας σημείωσε ότι το επίμαχο διάστημα μέλη συμμορίας είχαν διαρρήξει καταστήματα στην περιοχή του δυστυχήματος και δεν αποκλείεται ο 26χρονος να βρέθηκε στο σημείο τη στιγμή που προσπάθησαν να διαφύγουν και να τον ανάγκασαν να εκτραπεί της πορείας του.
Η οικογένεια του άτυχου φοιτητή, έπειτα από αυτές τις αποκαλύψεις, πρόκειται να υποβάλει μήνυση κατ' αγνώστων για ανθρωποκτονία, ανασύροντας την υπόθεση από τα συρτάρια της Εισαγγελίας Καβάλας.
Μάλιστα, η οικογένεια του έχει ορίσει τον ειδικό πραγματογνώμονα Κωνσταντίνο Καραπάνο, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι οι οδηγοί των δύο άλλων αυτοκινήτων που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας φάνηκε σαν να τον περίμεναν στο σημείο, ενώ δεν ειδοποίησαν τις Αρχές για το τροχαίο και εγκατέλειψαν το θύμα.
Πηγή πληροφοριών: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση