GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξελίξεις στην υπόθεση του 30χρονου "δράκου" του Αγρινίου - Τα νέα στοιχεία σε βάρος του

Νέα στοιχεία γύρω από την πολύκροτη υπόθεση αποπλάνησης και ασέλγειας σε βάρος ανήλικων αγοριών στο Αγρίνιο, από τον 30χρονο Δημήτρη Ματζ...

Νέα στοιχεία γύρω από την πολύκροτη υπόθεση αποπλάνησης και ασέλγειας σε βάρος ανήλικων αγοριών στο Αγρίνιο, από τον 30χρονο Δημήτρη Ματζαβίνο, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.
Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται από καταγγελία μητέρας 13χρονου στις 2 Μαρτίου, προκαλώντας τότε την άμεση παρέμβαση των Εισαγγελικών Αρχών της πόλης.
Η καταγγελία είχε ως αποτέλεσμα σε πρώτη φάση τη σύλληψη του νεαρού δράστη και τη δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητάς του και φωτογραφιών από την Ελληνική Αστυνομία για έξι μήνες, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αγρινίου, στις 6 Μαρτίου. Στις 10 Μαρτίου κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στις Φυλακές Τριπόλεως.
Υπενθυμίζουμε ότι σε βάρος του συλληφθέντα, ασκήθηκε από την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ποινική δίωξη, για τις κακουργηματικού χαρακτήρα αξιόποινες πράξεις: α) της αποπλάνησης παιδιού τετελεσμένης και σε απόπειρα κατά συρροή με παθόντα που συμπλήρωσε τα δώδεκα όχι όμως τα δεκατέσσερα έτη και με παθόντα που συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα όχι όμως τα δεκαπέντε έτη και β) της ασέλγειας με ανήλικο έναντι αμοιβής κατά συρροή και κατά συνήθεια με παθόντα που συμπλήρωσε τα δέκα όχι όμως τα δεκαπέντε έτη.
Κατά τη σύλληψή του από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αγρινίου, πραγματοποιήθηκαν έρευνες τόσο στο σπίτι που διέμενε, όσο και σε σπίτι συγγενικού του προσώπου και κατασχέθηκαν φορητοί υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα και κάρτες μνήμης. Ευρήματα τα οποία εστάλησαν προς εξέταση σε αρμόδιες υπηρεσίες των Αθηνών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την εξέταση των ευρημάτων, οι αστυνομικοί εντόπισαν πορνογραφικό υλικό. Οι ίδιες πάντα πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο εντοπισμός του εν λόγω υλικού θα συσχετιστεί στην υπάρχουσα δικογραφία, ενώ για τα συγκεκριμένα ευρήματα, ενημερώθηκε ήδη η Εισαγγελία από την Ασφάλεια Αγρινίου που χειρίζεται την υπόθεση.
Εξάλλου ο κατηγορούμενος φέρεται και στο παρελθόν να έχει απασχολήσει την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για παρόμοια αδικήματα.
Εκ νέου χθες στον Ανακριτή τα ανήλικα αγόρια
Στο μεταξύ, την πόρτα του Ανακριτή Αγρινίου πέρασαν χθες για μία ακόμα φορά τα δύο αγόρια στα οποία φέρεται να ασέλγησε ο Δημήτρης Ματζαβίνος. Ο Ανακριτής ερευνά αν οι πράξεις σε βάρος των δύο αγοριών βιντεοσκοπήθηκαν από τον δράστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση