GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρίλερ με την εξαφάνιση 32χρονου - Βρέθηκε το αυτοκίνητό του στο Άργος

Τα ίχνη του 32χρονου από την Ναύπακτο χάθηκαν από το πρωί της Πέμπτης. Ο Θάνος Ακριβός διέμενε στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα...

Τα ίχνη του 32χρονου από την Ναύπακτο χάθηκαν από το πρωί της Πέμπτης. Ο Θάνος Ακριβός διέμενε στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα στην Αττική. Οι γονείς του προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του, καθώς το κινητό του ήταν απενεργοποιημένο.

Ήρθαν στην Αθήνα, αλλά ο 32χρονος δεν ήταν στο σπίτι και δήλωσαν την εξαφάνιση του. Η Αστυνομία ξεκίνησε μια μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό του και χθες το πρωί εντόπισαν το αυτοκίνητο του στην περιοχή του Άργους. Τα κλειδιά ήταν στο αυτοκίνητο, όπως και πολύτιμα αντικείμενα όπως χρηματα και τραπεζικές κάρτες.

Οι αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή του Αργους έχουν ξεκινήσει μια μεγαλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του, ενώ οι γονείς απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με τις αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση