GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της 39χρονης μητέρας στη Σκιάθο - Τι καταγγέλλουν οι συγγενείς της

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου της 39χρονης μητέρας δύο παιδιών Σόνιας Αρμακόλα που έφυγε από τη ζωή τον Σεπτέ...

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου της 39χρονης μητέρας δύο παιδιών Σόνιας Αρμακόλα που έφυγε από τη ζωή τον Σεπτέμβριο του 2015 στο Νοσοκομείο του Βόλου, έπειτα από τραυματισμό της στη Σκιάθο.
Ο γαμπρός της 39χρονης, Κώστας Τσάκαλος ισχυρίζεται ότι οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει να ρίξουν φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η άτυχη γυναίκα βρίσκονται μία ανάσα από τον δολοφόνο της.
"Όπως μας πληροφόρησε ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος διενεργεί τις έρευνες, όλα τα στοιχεία συνηγορούν υπέρ της εκδοχής της εγκληματικής ενέργειας. Κατά 90% ήταν δολοφονία" είπε μεταξύ άλλων ο κ.Τσάκαλος σημειώνοντας ότι πλέον είναι θέμα χρόνου να προσωποποιηθεί το άτομο που ευθύνεται για τον θάνατο της.
Παράλληλα, αποκάλυψε ότι μετά το Πάσχα θα μεταβεί μαζί με τον κ. Τσούκαλη στο νησί της Σκιάθου για να προβούν σε μία σειρά ενεργειών προς αυτήν την κατεύθυνση.
Η 39χρονη από το Δίστομο κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, στο οποίο μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη έπειτα από πτώση από το μηχανάκι στο οποίο επέβαινε.
Από την πρώτη στιγμή η οικογένεια της δεν αποδέχθηκε την εκδοχή του τροχαίου και έκανε λόγο για εγκληματική ενέργεια. Οι συγγενείς υποστηρίζουν ότι ο θάνατος της δεν ήταν αποτέλεσμα της πτώσης από το μηχανάκι αλλά από χτύπημα που είχε δεχθεί νωρίτερα. Μάλιστα, κατέθεσαν μήνυση κατ' αγνώστων για ανθρωποκτονία από πρόθεση.
Η γνωμάτευση του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας Ματθαίου Τσούγκα επιβεβαίωσε πριν από μερικές μέρες την πεποίθηση των συγγενών της ότι επρόκειτο για ανθρωποκτονία.
Πηγή πληροφοριών: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση