ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Πετρόπουλος: Χειρότεροι από τους αντιπάλους της χώρας όσοι μιλούν για σύνταξη 400 ευρώ στη χήρα του πιλότου

Share it:
Την οργή του για τα σενάρια που διακινούνται σχετικά με το ύψος της σύνταξης που θα λάβει η σύζυγος του άτυχου πιλότου του μοιραίου μιράζ, εκφράζει με ανάρτηση στο twitter ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Τάσος Πετρόπουλος.
“Ντροπή στους τυμβωρύχους, δήθεν ευαίσθητους πατριώτες. Για τους πεσόντες στο καθήκον η σύνταξη ορίζεται στο άρθρο. 4 του Ν. 4387/2016 που προβλέπει χορήγηση πλήρους σύνταξης στην οικογένεια του πεσόντος. Χειρότεροι από τους αντιπάλους της χώρας όσοι μιλούν για σύνταξη 400 €”" αναφέρει χαρακτηριστικά.
Share it:
Reactions:

Οικονομία

Hotnews

Σχολιάστε το άρθρο:

1 comments:

 1. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΕ..Ήρωες είναι όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ που κάθονται ακόμα σε αυτή την χώρα ΝΑΙ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ σύνταξης 400 ΕΥΡΏ ΔΊΝΕΤΑΙ κοψατε ΕΚΑΣ ακόμα και οι ανάπηροι πληρώνουν συμμέτοχη 25% στα φρμακα τους για χρόνιες παθήσεις..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ τα αντισταθμιστικα

  Κοινή Υπουργική Απόφαση Αριθμ. οικ.40124/8516/2016
  ΦΕΚ 2909/Β/13-9-2016
  Αντισταθμιστικά μέτρα κατάργησης Ε.Κ.Α.Σ.
  Άρθρο 1
  Αντισταθμιστικά μέτρα σε συνταξιούχους που στερούνται την παροχή ΕΚΑΣ 2.Στις περιπτώσεις συνταξιούχων με ποσοστό αναπηρίας 80% και άνω που στερήθηκαν πλήρως και οριστικά την παροχή του ΕΚΑΣ κατ' εφαρμογή του άρθρου 92 του Ν. 4387/2016,όπως ισχύει, χορηγείται έκτακτη μηνιαία οικονομική ενίσχυση ισόποση με την παροχή που καταργήθηκε..ΨΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΆ;; ΓΑΜΩ ΤΗΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ.

  Άρθρο 4
  Διαδικασία χορήγησης της μηνιαίας προπληρωμένης κάρτας
  1.Η έκτακτη μηνιαία οικονομική ενίσχυση της παραγράφου 3 του άρθρου 1 της παρούσας απόφασης, χορηγείται από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης μέσω της Γενικής Γραμματείας Πρόνοιας.
  2.Ο Γενικός Γραμματέας Πρόνοιας του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης είναι αρμόδιος για την έκδοση των πράξεων έγκρισης και διακοπής καταβολής του αντισταθμιστικού μέτρου της προπληρωμένης κάρτας.ΓΑΜΩ ΤΗΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΤΕ ΜΈΣΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΈΛΟ ΣΑΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΉ...Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΙ ΒΑΡΆΕΙ ΤΟ ΊΔΙΟ ΒΙΟΛΊ και ο μέγας παπαγάλος τους Γ.ΑΥΤΙΑΣ ΚΆΘΕ σαβατοκυριακο προπαγανδιζει τον ΚΟΥΛΙ δεν μας λεει και αυτη η μεγα πουτανα της δημοσιογραφιας τι λέει η ΝΕΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΊΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση