GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγωδία στην Κρήτη: Πέθανε στον ύπνο του βρέφος 40 ημερών

Ένα αγοράκι μόλις 40 ημερών, πέθανε στον ύπνο του στο Ηράκλειο της Κρήτης. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η οικογένεια Ρομά βρισκ...

Ένα αγοράκι μόλις 40 ημερών, πέθανε στον ύπνο του στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η οικογένεια Ρομά βρισκόταν σε φιλικό σπίτι στον Άγιο Ιωάννη τον Χωστό όταν η νεαρή μητέρα πήγε στο δωμάτιο που κοιμόταν το αγοράκι της με σκοπό να το ξυπνήσει για να το θηλάσει.
Δυστυχώς, το 40 ημερών βρέφος δεν ανταποκρινόταν σε κανένα ερέθισμα με αποτέλεσμα να το μεταφέρουν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πως το μικρό αγγελούδι είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.
Το νοσοκομείο διέταξε την διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής με τα αποτελέσματα να δείχνουν πως το βρέφος πέθανε από φυσιολογικά αίτια.
«Δεν υπήρξε καμία ένδειξη για κακοποίηση. Το αποτέλεσμα της νεκροψίας ήταν πως το 40 ημερών βρέφος υπέστη αιφνίδιο θάνατο», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost, ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ – Βενιζελείου, Γ. Τασσόπουλος.
Η ταφή θα γίνει με έξοδα του νοσοκομείου
Η υπόθεση αυτή παίρνει ακόμα τραγικότερες διαστάσεις από το γεγονός ότι η οικογένεια Ρομά δεν έχει χρήματα για να προχωρήσει στην ταφή του βρέφους.
«Δυστυχώς η οικογένεια δεν μπορεί να αναλάβει τα έξοδα της ταφής του άτυχου βρέφους με αποτέλεσμα το νοσοκομείο να προχωρήσει την διαδικασία. Η ταφή θα γίνει με δικά μας έξοδα», ανέφερε σχετικά ο κ. Τασσόπουλος.
Για το θέμα έχει ενημερωθεί η αστυνομία ενώ την υπόθεση ερευνά και η Κοινωνική Υπηρεσία του ΠΑΓΝΗ.
Πηγή πληροφοριών: cretapost.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση