GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο στοιχείο ανατρέπει τα δεδομένα στην υπόθεση θανάτου της 44χρονης Ειρήνης

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη που βρέθηκε απανθρακωμένη στο αυτοκίνητό της...

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη που βρέθηκε απανθρακωμένη στο αυτοκίνητό της σε περιοχή της λίμνης Τριχωνίδας.
Ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης 44χρονης, Βασίλης Ταουξής, μιλώντας στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" αποκάλυψε ότι μέσα στο χρυσαφί αυτοκίνητο βρέθηκε αντικείμενο, το οποίο σύμφωνα με την οικογένεια δεν άνηκε στην Ειρήνη Λαγούδη.
Σύμφωνα με τον γνωστό δικηγόρο το αντικείμενο αυτό ανήκει σε άλλο άτομο, το οποίο πιθανόν να έχει παίξει σημαντικό ρόλο στο θάνατο της άτυχης γυναίκας και βρέθηκε στο κάθισμα του συνοδηγού.
"Πιστεύω ότι το αντικείμενο αυτό ή ξεχάστηκε ή αποσπάστηκε. Η δικιά μου η εκδοχή είναι ότι αποσπάστηκε στην αψιμαχία και στη μάχη που έγινε μέσα στην καμπίνα του μικρού αυτοκινήτου, σε μια προσπάθεια της Ειρήνης να αμυνθεί και να σωθεί", είπε μεταξύ άλλων ο κ. Ταουξής σημειώνοντας ότι στις έρευνες μπαίνει πλέον και νέος πραγματογνώμονας που θα πραγματοποιήσει νέα αυτοψία στο αυτοκίνητο και στο σημείο που βρέθηκε νεκρή η άτυχη 44χρονη.
Ο κ. Ταουξής πρόσθεσε ότι με τη συνδρομή του πραγματογνώμονα αυτού αλλά και του νέου στοιχείου που βρέθηκε, θα μπει και το τελευταίο παζλ στον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση