GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ στη Νάξο - 4χρονη πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου την ώρα που η μάνα της δούλευε

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία της Νάξου παρακολουθεί τις εξελίξεις με τον άδικο χαμό ενός τετράχρονου κοριτσιού που πνίγηκε στην π...

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία της Νάξου παρακολουθεί τις εξελίξεις με τον άδικο χαμό ενός τετράχρονου κοριτσιού που πνίγηκε στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου εργάζεται η μητέρα του. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα naxostimes.gr, η μητέρα της μικρής Κατερίνας εργάζεται σε ξενοδοχείο στην περιοχή Μικρή Βίγλα και σήμερα την πήρε μαζί της στη δουλειά καθώς δεν είχε κάποιον να την προσέχει.

Η μητέρα βρισκόταν στο υπόγειο του ξενοδοχείου και σιδερώνε ρούχα όταν κάποια στιγμή έχασε από τα μάτια της την μικρή της κόρη.

Σε κατάσταση σοκ άρχισε να αναζητά την κόρη της και δυστυχώς την βρήκε να επιπλέει στην πισίνα του ξενοδοχείου έχοντας χάσει τις αισθήσεις του. Αμέσως ειδοποίησε το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο με γιατρό που έδωσε τις πρώτες βοήθειες και το 4χρονο κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου σήμανε συναγερμός.

Οι γιατροί προσπάθησαν με κάθε τρόπο να σώσουν το παιδί καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες όμως τελικά δεν τα κατάφερε. Η σορός του άτυχου παιδιού θα μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας ή της Σύρου για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση