GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιασικεβίτσιους: «Δεν ήταν 50-50 η διαιτησία, δεν είχαμε το σεβασμό που θέλαμε»

Έντονα παράπονα για τη διαιτησία είχε ο προπονητής της Ζαλγκίρις, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Οι δηλώσεις...

Έντονα παράπονα για τη διαιτησία είχε ο προπονητής της Ζαλγκίρις, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.
Οι δηλώσεις του:
«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, περιμέναμε την αντίδραση από μια ομάδα πρωταθλητισμού με μεγάλη εμπειρία. Ξεκίνησαν με μεγάλη πίεση και είχαμε πρόβλημα στην αντιμετώπιση. Το ματς άρχισε με 7-2 φάουλ και 11-0 βολές, κάτι που στέρησε την επιθετικότητα από την άμυνά μας. Δεν είχαμε το σεβασμό που ζητούσαμε και δεν ήταν σίγουρα 50-50. Μετά είχαμε ανηφόρα. Ο Ολυμπιακός ήθελε απεγνωσμένα τη νίκη και πέτυχε κάποια δύσκολα καλάθια, δύο μεγάλα τρίποντα υπό πίεση και αυτή είναι η ιστορία του αγώνα. Ήταν μια καλή εμπειρία για μας να παίξει σε μια τέτοια ατμόσφαιρα και ελπίζω να καταλάβουν τι χρειάζεται για να κερδίσουν. Ο Ολυμπιακός ήταν πιο επιθετικός σήμερα, είμαι απογοητευμένος από το γεγονός ότι χάσαμε 13 ριμπάουντ και πρέπει να το αλλάξουμε αυτό. Πρέπει να παλέψουμε περισσότερο», τόνισε ο Λιθουανός προπονητής.
Όσο για το πώς προσεγγίζουν πνευματικά οι παίκτες του το 1-1 δεδομένης και της απειρίας των περισσότερων, είπε: «Ο τρόπος που αντέδρασε ο Ολυμπιακός είναι μια εμπειρία για μας. Σε κάθε ματς παίρνουν οι παίκτες μου μια ιδέα για το τι συμβαίνει εδώ. Δεν είναι μόνο μπάσκετ, αλλά πολλά πράγματα. Θα πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος συνέχεια. Οι παίκτες μου πάλεψαν, αλλά ο Ολυμπιακός πάλεψε περισσότερο και υπήρχαν και άλλοι παράγοντες. Ό,τι βιώνουν οι παίκτες μου είναι σπουδαίο για το μέλλον τους, όχι μακροπρόθεσμα αλλά και για το εγγύς μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση