GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΣΕΠ: 524 μόνιμες προσλήψεις στους δήμους – Νέα προκήρυξη

Στο ΑΣΕΠ βρίσκεται, από σήμερα το πρωί το αίτημα του υπουργείου Εσωτερικών για την πρόσληψη 524 μονίμων στους δήμους όλης της χώρας. Παρ...

Στο ΑΣΕΠ βρίσκεται, από σήμερα το πρωί το αίτημα του υπουργείου Εσωτερικών για την πρόσληψη 524 μονίμων στους δήμους όλης της χώρας.
Παράλληλα, το υπουργείο Εσωτερικών ανήρτησε στο Εθνικό Τυπογραφείο το υπ΄ αριθμόν 1412 ΦΕΚ, με ημερομηνία 25 Απριλίου 2018, που προβλέπει την κατανομή θέσεων για τις κατηγορίες των προστατευόμενων ατόμων.
Η ανάρτηση αυτή σημαίνει την εκκίνηση -ουσιαστικά- των διαδικασιών πρόσληψης του νέου προσωπικού. Από την κατανομή αυτών των θέσεων προκύπτει ότι θα επιλεγούν, κυρίως, εργάτες καθαριότητας και οδηγοί.
Η έκδοση της προκήρυξης αποτελεί πλήρη επιβεβαίωση του workenter, το οποίο πρώτο είχε γράψει από τις 25 Ιανουαρίου 2018 για τους 500 μόνιμους υπαλλήλους στους δήμους (με δεύτερη προκήρυξη).
Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το έγγραφο και να διαβάσετε το ΦΕΚ.
Πηγή: workenter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση