GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φίλος 52χρονου επιχειρηματία: Οι ληστές ήταν ψυχοπαθείς - ΒΙΝΤΕΟ

Μάχη για να κρατηθεί στην ζωή δίνει για δεύτερο εικοσιτετράωρο ο 52χρονος επιχειρηματίας που δέχθηκε τα πυρά ληστών, μέσα στο σπίτι του σ...

Μάχη για να κρατηθεί στην ζωή δίνει για δεύτερο εικοσιτετράωρο ο 52χρονος επιχειρηματίας που δέχθηκε τα πυρά ληστών, μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά. Οι αστυνομικοί αναζητούν DNA που πιθανόν άφησαν οι δράστες κατά την πάλη τους με το θύμα, αλλά και βίντεο από κάμερες ασφαλείας, της περιοχής.
Από την πρώτη στιγμή, στο πλευρό του επιχειρηματία που κατάγεται από την Άνδρο, βρίσκονται οι συγγενείς και οι φίλοι του, οι οποίοι πηγαίνουν στο νοσοκομείο "Γεννηματάς" για να δώσουν αίμα. Ένας από αυτούς, ο Δήμαρχος Άνδρου, Θεοδόσης Σουσούδης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ανέφερε:
"Είναι αυτό που λένε ότι αντέδρασε. Τι πάει να πει αντέδρασε; Όταν ξυπνήσεις ξαφνικά και δεις κάποιον μπροστά σου δεν θα κάνεις μία κίνηση; Ούτε άνθρωπος που θυμώνει εύκολα είναι, ένας λογικός άνθρωπος είναι. Θεωρώ ότι οι άνθρωποι ήταν ψυχοπαθείς".
Δείτε το βίντεο από τον Alpha:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση