GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προφυλακιστέος ο 58χρονος που κρατούσε «φυλακισμένα» τα ξαδέρφια του - Τι υποστήριξε στην απολογία του - ΒΙΝΤΕΟ

Προφυλακιστέος μετά την απολογία του, και με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, κρίθηκε ο 58χρονος δημοτικός υπάλληλος, ο οποίος φ...

Προφυλακιστέος μετά την απολογία του, και με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, κρίθηκε ο 58χρονος δημοτικός υπάλληλος, ο οποίος φέρεται πως κρατούσε «φυλακισμένα» για περίπου οκτώ μήνες, στο σπίτι του στο Ωραιόκαστρο, τα δύο ξαδέλφια του, προκειμένου να τους αποσπά χρήματα από τον τραπεζικό τους λογαριασμό.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα politesoraiokastrou.gr,ο 58χρονος κατά την απολογία του στην 1η Τακτική ανακρίτρια φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία της αρπαγής των δύο συγγενικών του προσώπων, ωστόσο παραδέχτηκε πως κρατούσε «φυλακισμένα» τα δύο ξαδέλφια του στο σπίτι του, μία γυναίκα 48 ετών κι έναν άνδρα 47 ετών.
Ακόμα, σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας, μέσα στον επόμενο μήνα θα καταθέσει αίτηση αντικατάστασης προφυλάκισης με περιοριστικούς όρους.
Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1 με όσα ισχυρίστηκε στην απολογία του

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση