GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τριπλή επίθεση βομβιστών-καμικάζι με 6 νεκρούς στο Πακιστάν

Έξι αστυνομικοί σκοτώθηκαν και 15 ακόμη τραυματίστηκαν την Τρίτη σε τριπλή βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας στην πόλη Κουέτα με στόχ...

Έξι αστυνομικοί σκοτώθηκαν και 15 ακόμη τραυματίστηκαν την Τρίτη σε τριπλή βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας στην πόλη Κουέτα με στόχο την πακιστανική αστυνομία και παραστρατιωτικούς, ανέφεραν αξιωματούχοι.

Ένας βομβιστής-καμικάζι πυροδότησε τα εκρηκτικά που έφερε κοντά σε ένα φορτηγό της αστυνομίας, δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας της επαρχίας, Μοαζάμ Ανσάρι. Ακόμη επτά αστυνομικοί τραυματίστηκαν σε αυτή την επίθεση, τόνισε.

«Πρόκειται για μια επίθεση αυτοκτονίας και έχουμε επιβεβαίωση ότι έξι από τους αστυνομικούς μας έχασαν τη ζωή τους», είπε στο πρακτορείο Ρόιτερς.

Μισή ώρα νωρίτερα, δύο βομβιστές-καμικάζι επιχείρησαν να επιτεθούν σε ένα σημείο ελέγχου παραστρατιωτικών στα προάστια της πόλης, αλλά οι στρατιώτες που βρίσκονταν εκεί άνοιξαν πυρ εναντίον τους. Από την πυροδότηση των εκρηκτικών που έφεραν οι δράστες τραυματίστηκαν οχτώ στρατιώτες, ανέφερε ένας αξιωματούχος.

Δεν έχει υπάρξει ανάληψη ευθύνης των επιθέσεων μέχρι στιγμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση