GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 6χρονος που νοσηλεύεται στην εντατική έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ - Τι λένε οι γιατροί

Κρίσιμα παραμένουν τα επόμενα 24ωρα για τον 6χρονο που νοσηλεύεται στην Εντατική Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου ...

Κρίσιμα παραμένουν τα επόμενα 24ωρα για τον 6χρονο που νοσηλεύεται στην Εντατική Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου έπειτα από κατανάλωση κρασιού.

Ο 6χρονος, βρίσκεται σε καταστολή με τους γιατρούς να βρίσκονται συνέχεια στο πλευρό του.

"Οι γιατροί βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του παιδιού και έχουν κάνει μία μεγάλη γκάμα εξετάσεων θέλοντας να αποκλείσουν μία σειρά παθολογικών αιτιών", είπε ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιάννης Φανουργιάκης, μιλώντας στο cretapost, σημειώνοντας ότι ο 6χρονος δεν έχει ακόμα διαφύγει τον κίνδυνο.

"Το 6χρονο παιδί νοσηλεύεται στην Εντατική Παίδων του νοσοκομείου σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση. Δεν έχει ξεφύγει ακόμα τον κίνδυνο. Χρειάζεται χρόνος. Οι θεράποντες γιατροί αυτή τη στιγμή παρακολουθούν συνεχώς το παιδί βλέποντας πώς αντιδρά στην αγωγή που του έχουν χορηγήσει", ανέφερε ο κ. Φανουργιάκης.

Από την πρώτη στιγμή που έφτασε στο νοσοκομείο ο 6χρονος οι γιατροί, όπως ορίζει ο νόμος, ενημέρωσαν την αστυνομία, τον εισαγγελέα αλλά και τις κοινωνικές υπηρεσίες.

"Υπάρχει πάγια διαδικασία σε τέτοιες περιπτώσεις. Κάθε φορά που έρχεται οποιοδήποτε ανήλικο στο νοσοκομείο κατ’ αρχήν ενημερώνεται το αστυνομικό τμήμα, στη συνέχεια ο εισαγγελέας Ανηλίκων και στη συνέχεια οι Κοινωνικές Υπηρεσίες. Ο νομοθέτης έχει προβλέψει πάρα πολύ καλά τι κινήσεις πρέπει να κάνει ο κάθε γιατρός όταν βλέπει το οτιδήποτε. Δεν υπάρχουν κενά. Όλοι αυτοί που ασχολούνται με παιδιά, ή με ανθρώπους που έχουν ψυχικές ασθένειες, γνωρίζουν από την εκπαίδευσή τους το πώς θα διαχειριστούν και αντιμετωπίσουν το κάθε περιστατικό", επεσήμανε ο κ. Φανουργιάκης.

Πηγή πληροφοριών: cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση