GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιοι καλλιτέχνες θα τραγουδήσουν στην εκδήλωση για τα 92α γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ

Η βασίλισσα Ελισάβετ θα παραστεί σήμερα Σάββατο σε μια συναυλία αφιερωμένη στα 92α γενέθλιά της. Οι τραγουδιστές Τομ Τζόουνς, Κάιλ...

Η βασίλισσα Ελισάβετ θα παραστεί σήμερα Σάββατο σε μια συναυλία αφιερωμένη στα 92α γενέθλιά της. Οι τραγουδιστές Τομ Τζόουνς, Κάιλι Μινόγκ και Σάγκι είναι ανάμεσα στους καλλιτέχνες που θα αναλάβουν να ψυχαγωγήσουν την βασίλισσα στη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο Albert Hall του Λονδίνου.

Η εκδήλωση σπάει την παράδοση που θέλει τη βασίλισσα να περνάει τα γενέθλιά της ιδιωτικώς. Θα προβληθεί σε απευθείας μετάδοση από την τηλεόραση και το ραδιόφωνο του BBC και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στο The Queen's Commonwealth Trust, την φιλανθρωπική οργάνωση για τη νεολαία της οποίας επικεφαλής είναι ο εγγονός της, πρίγκιπας Χάρι.

Η Ελισάβετ γεννήθηκε στις 21 Απριλίου 1926 στην Μπράτον Στριτ του κεντρικού Λονδίνου και ανέβηκε στον θρόνο το 1952 σε ηλικία 25 ετών. Πλέον ηγείται της Μεγάλης Βρετανίας περισσότερο από 66 χρόνια και πρόκειται για την γηραιότερη και μακροβιότερη εν ενεργεία βασίλισσα. Ο επίσημος εορτασμός των γενεθλίων της θα γίνει τον Ιούνιο με μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στο Λονδίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση