GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Aπό Άδωνις έγινε ξαφνικά ...Άφωνις και Παράφωνις!

Manos Meimarakis    Οι 3 νεαροί που ύψωσαν τις Γαλανόλευκες στις 5 βραχονησίδες δήλωσαν ότι το έπραξαν και μπράβο τους προς τιμήν του ...

Οι 3 νεαροί που ύψωσαν τις Γαλανόλευκες στις 5 βραχονησίδες δήλωσαν ότι το έπραξαν και μπράβο τους προς τιμήν του Σμηναγού Μπαλταδώρου! Τίποτε άλλο, μέχρι εκεί. Και ξανά μπράβο τους! Άλλοι υψώνουν σημαίες του gay parade στη Μύκονο, αυτοί επέλεξαν να σηκώσουν σημαία στις βραχονησίδες που επάνω τους μεγάλωσαν.
Μεταξύ όλων αυτών των αποστόλων του υποχωρητισμού που βγαίνουν στα κανάλια και... καταδικάζουν την πράξη των 3 Ελλήνων ως παρέμβαση στην επίσημη εξωτερική πολιτική...(βλέπε Κοτζιάς ασ' ούμε), εμφανίσθηκε με την ίδια ρητορική και ο... Άδωνις. Ποιός να το περίμενε! Ο οποίος λίγο πολύ είπε τα ίδια. Ότι η εξωτερική πολιτική δεν ασκείται έτσι και διάφορα άλλα μεσαιοχωρίτικα.
Δεν γνωρίζω τι αναγκάζει τον Άδωνη από Άδωνις να γίνει ξαφνικά Άφωνις και Παράφωνις και να λέει αυτές τις αρλούμπες...
Σε ετούτη εδώ τη χώρα όποιος θέλει θα υψώνει την Γαλανόλευκη όπου θέλει κι όποτε θέλει χωρίς να ρωτήσει κανέναν.-
Οι μεσαιοχωρίτες της ΝΔ τον κάνατε αλοιφούλα για τους κάλους του υποχωριτισμού σε όλα τα επίπεδα, αλλά υπάρχει και η εθνική υπερηφάνεια, την οποία δεν εκχωρούμε σε κανέναν. Γιατί καθημερινά πλέον την προσβάλλουν οι πολιτικοί.
Και καλά θα κάνετε, Άδωνη, όλοι μαζί να αφήσετε τις υποδείξεις στους πολίτες και κοιτάξτε γύρω σας...τι καταφέρατε με θεσμικό τρόπο, με την εξωτερική σας πολιτική και με την «πολιτική ορθότητα». Φτώχεια διάχυτη παντού, ανοιχτά σύνορα ολούθε με ορδές αλλόφωνων να αλλοιώνουν την πληθυσμιακή σύνθεση, αξιωματικοί του Στρατού σε τουρκικές φυλακές, πιλότοι που πέφτουν για αντίποινα, κ.α. Δεν υπάρχει ημέρα πλέον που ο κόσμος να μην νιώθει ταπεινωμένος από τις διαρκείς προκλήσεις των γειτόνων, και από την εξωτερική πολιτική της φάπας, της μειοδοσίας, της υποτέλειας και του γκριζαρίσματος. Κάθε μέρα που περνάει παραδίδετε στις επόμενες γενιές λιγότερη Ελλάδα και αυτό συνιστά προδοσία.
Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους κλέφτες του πασοκ που θέλετε στη ΝΔ να βάλετε από την πίσω πόρτα ξανά στη νομή της εξουσίας..
Αν μη τι άλλο από εσένα περιμέναμε να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση