GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣAΛOΣ στην Λαμία! Νεαρή aυvάvιζε παππού μέσα στο κέντρο της πόλης...

Τους έπιασαν στα πράσα, να του κάνει στoματικo έpωτα, σε υπαίθριο πάρκινγκ στο κέντρο της πόλης!  Σε κανονική «πιάτσα» φθηνού αγοpαίου ...

Τους έπιασαν στα πράσα, να του κάνει στoματικo έpωτα, σε υπαίθριο πάρκινγκ στο κέντρο της πόλης! 

Σε κανονική «πιάτσα» φθηνού αγοpαίου έpωτα έχει μετατραπεί η πιο κεντρική πλατεία της πόλης,
με τους ηλικιωμένους να «ψαρεύουν» νεαρές ακόμη και ανήλικες ρομά.
Η «πιάτσα» μάλιστα έχει γίνει τόσο γνωστή που έρχονται ηλικιωμένοι από πολλά χωριά της Φθιώτιδας και όμορων νομών.
Οι υπηρεσίες προσφέρονται ή μέσα στις δημόσιες τουαλέτες ή κοντά σε σκάλες πολυκατοικιών, που είναι σε κοντινή απόσταση από την πλατεία και σε άλλα σημεία που έχουν ανακαλύψει τα «ζευγαράκια».
«Φόρα παρτίδα»
Αυτό που έγινε όμως το απόγευμα της Δευτέρας, σε κεντρικότατο σημείο της πόλης, δεν έχει προηγούμενο. Μόλις λίγα μέτρα από την πλατεία Πάρκου, στη συμβολή των οδών Πατρόκλου και Δροσοπούλου (ένα τετράγωνο δηλαδή από το Πάρκο), ηλικιωμένος απολάμβανε, σε υπαίθριο πάρκινγκ που υπάρχει στο σημείο, τις περιποιήσεις νεαρής Ρομά με μόνο προκάλυμμα ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο.

Για κακή τους τύχη μια κοπέλα πήγε για να αφήσει το αυτοκίνητό της στο πάρκινγκ και φυσικά έπαθε σοκ όταν βρέθηκε μπροστά στο περίεργο ζευγαράκι, το ποίο αρχικά έδειξε να μην ενοχλείται, όταν όμως η κοπέλα πάτησε κόρνα και τους έκανε παρατήρηση, ο ημίγuμνος πάππους τα «μάζεψε» κι έφυγε γρήγορα.

Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι η νεαρή ρομά της ζήτησε και τα ρέστα γιατί τους διέκοψε, προφανώς της χάλασε το μεροκάματο, αφού της επιτέθηκε φραστικά βρίζοντάς την, λέγοντας ότι «δεν κάναμε τίποτα απλά συζητούσαμε».
Σοκαpισμένη και με την οpγή να ξεχειλίζει η κοπέλα τηλεφώνησε στην αστυνομία για να καταγγείλει το απίστευτο αυτό περιστατικό.

Σε λίγα λεπτά αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έφτασαν στο σημείο, ωστόσο τόσο η θιγμένη Ρομά όσο και ο εpωτύλος παππούς είχαν φροντίσει να εξαφανιστούν.
Το γεγονός έχει επισημανθεί στο πλαίσιο της παραβατικότητας που παρουσιάζεται στην πλατεία Πάρκου, όπου ειδικά μέρες που τρέχει η σύνταξη των γερόντων οι συμφωνίες για εpωτικές συνευρέσεις δίνουν και παίρνουν.
Μάλιστα έχουμε γίνει αυτόπτες μάρτυρες της προκλητικής συμπεριφοράς εντός της πλατείας Πάρκου, τόσο των «εκδιδόμενων» όσο και των «πελατών» του αγοpαίου έpωτα, αφού αντιδρούν αμφότεροι στους έλεγχους των αστυνομικών!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση