GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Bild: Φρεγάτες έναντι διευκολύνσεων για το χρέος;

Η εφημερίδα Bild επανέρχεται στην πιθανή πώληση γαλλικών φρεγατών στην Ελλάδα, την οποία θεωρεί αντάλλαγμα για τη στήριξη της Γαλλ...

Η εφημερίδα Bild επανέρχεται στην πιθανή πώληση γαλλικών φρεγατών στην Ελλάδα, την οποία θεωρεί αντάλλαγμα για τη στήριξη της Γαλλίας στην υπόθεση του ελληνικού χρέους. 

Ήδη την Τετάρτη η εφημερίδα είχε αποκαλύψει, στην ηλεκτρονική της έκδοση, ότι το Κόμμα των Φιλελευθέρων θα έθετε το ζήτημα στον υπουργό Οικονομικών κατά τη συνεδρίαση της επιτροπής προϋπολογισμού στη Βουλή. Στο σημερινό της ρεπορτάζ αναφέρει:

«Επί δύο ώρες συζητούσαν οι βουλευτές γι αυτό το ζήτημα. Η αντιπολίτευση προσπαθούσε να σύρει τον υπουργό Οικονομικών Όλαφ Σολτς στην Ολομέλεια. Το αίτημα απορρίφθηκε. Όπως απορρίφθηκε και το αίτημα του FDP να απαιτηθεί η συγκατάθεση της Ομοσπονδιακής Βουλής για μία νέα άφεση χρέους».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση